Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisindeki absürt başrol ayrılık iddiasına yanıt geldi!

Yargı dizisindeki absürt başrol ayrılık iddiasına yanıt geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı isimli dizi büyük bir başarı kazandı. Dizide Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu başrolleri paylaşıyor. İki ismin Aşk 101’de başlayan partnerlikleri Yargı dizisinde de izleyicileri mutlu ediyor.

Yargı’da avukat Ceylin olarak izlediğimiz Pınar Deniz, hikayenin merkezinde yer alıyor ve halinden de çok memnun. Yaptığı açıklamalarda dizinin heyecanını sürekli vurgulayan, senarist Sema Ergenekon’un ne kadar güçlü bir hikaye ortaya koyduğunu belirten Pınar Deniz, hızla yayılan ayrılık iddiası için açıklama yapmak durumunda kaldı.

Yargı dizisinden Pınar Deniz’in ayrılacağına yönelik olarak ortaya atılan iddialar üzerine oyuncu instagram hesabından bunun doğru olmadığını belirten bir paylaşımda bulundu.

Pınar Deniz, şu ifadelerle iddiayı yalanladı: “İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum ve son derece keyifle çalıştığım Yargı dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin ilgisi sürdükçe biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz.”

Yargı dizisindeki absürt başrol ayrılık iddiasına yanıt geldi! 7

Bu açıklama ile birlikte diziye yönelik bir spekülasyonun daha önüne geçildi. Yargı, çok başarılı reytingler alarak Teşkilat isimli TRT1 dizisine birincilikte rakip oldu. Pınar Deniz de dizinin başrol kadın oyuncusu ve rolüne devam ediyor.