Ana sayfa Sosyal Medya Şebnem Bozoklu’nun yeni saçları ve yeni dizi imajı!

Şebnem Bozoklu’nun yeni saçları ve yeni dizi imajı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, en son atv ekranında yayınlanan Gel Dese Aşk isimli dizide yer almıştı. Sadece 4 bölüm yayınlanan, büyük tepki çeken ve reytingleri de çok iyi olmayan dizi, atv tarafından pandemi sonrasında yayından kaldırıldı.

Şebnem Bozoklu ise 2020-2021 sezonunda yeni bir dizide izleyicilerin karşısına çıkacak. İyi Aile Babası isimli dizide; Çağlar Çorumlu, Salih Kalyon, Timur Acar, Melek Baykal ve Bahar Şahin ile buluşan ünlü oyuncu yeni rolüne hazırlanıyor.

Sosyal medyadan zaman zaman paylaşımlarda bulunan oyuncu, kendisiyle ilgili son gelişmeleri instagram hesabından duyurdu. Oyuncu, yeni karakterine çalıştığı şu günlerde, ayrıca pandeminin hayatındaki etkisinden de yavaş yavaş kurtuluyor.

Netflix’te izlediği yapımı da açıklayan Şebnem Bozoklu, yeni saçlarına da dikkat çekti. İşte o paylaşım:

Yine evden hiç çıkmadığım günlerden birini sonlandırırken şöyle bir dönüp güne bakıyorum; mutfakta ciddi bir ayıklama, örneğin 6 yıldır kullanılmayan ekmek makinasıyla vedalaşma ve dolapları daha kullanışlı hale getirme çalışmaları devam ediyor. Yine az kahve içmeyi başaramadım ama su içmeyi başardım. Netflixte Sing On izlemeye başlayıp tamamını bitirdim. ( jürinin ses analizi yapan bir makina olduğu şarkı yarışması ). Yeni karakterime çalıştım üstelik yeni saçlarımla ????????‍♀️Gün gibi gün ❤️????

Şebnem Bozoklu'nun yeni saçları ve yeni dizi imajı! 7