Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün 6 yıl önce yaşadığı büyük gururu unutamıyor!

Tuba Büyüküstün 6 yıl önce yaşadığı büyük gururu unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün son dönemde dizilerde kısa süreler bulunuyor. 6 bölümlük Netflix’in Rise of Empires Ottoman isimli yapımın yanı sıra geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Tuba Büyüküstün, hayranları ile yeniden buluşmuştu.

Son günlerde eski günlerdeki güzel anıları sosyal medyadan paylaşmakta olan oyuncu, Kara Para Aşk dizisiyle hatıralarını yoklamıştı.Ünlü oyuncunun hayranları da dünya çapında büyük başarı kazanan bu diziyi bir kez daha hatırlamıştı.

Tuba Büyüküstün, bu sefer de hayranlarını 2014 yılına götürdü. Uluslararası Emmy Ödülleri için hazırlanan 20 Dakika’nın tanıtım filmini yayınlayan oyuncu, 6 yıl sonra bile ne kadar gurur duyduğunu ifade etmiş oldu. Oyuncu, en iyi kadın oyuncu adayları arasındaydı.

Tuba Büyüküstün’ün takipçileri ise o günleri hala dün gibi hatırlıyor. Bir izleyicinin şu yorumu birçok takipçinin de duygularını ifade ediyor:

“Bunu ilk izlediğim anı unutamam. Tüylerim diken diken, gözlerim dolu dolu ve tıpkı bir anne gibi evladı başarınca hisseder ya aynen öyle gururlu…Sen her zaman daha iyilerine layıksın Tuba. Abartsız kalbinden oynuyorsun. Bir programda kendime bile sesli söyleyemediğim hayallerim var demişsin, kariyerinle ilgili umarım onlar teker teker gerçek olmuştur ve olacaktır da…”

2014 yılında New York Hilton Hotel’de düzenlenen ödül töreninden ünlü oyuncu eli boş dönmüştü. En İyi Kadın Oyuncu dalında finale kalan Tuba Büyüküstün, ödülün Hollandalı oyuncu Bianca Krijgsman’a gidişini izlemek durumunda kalmıştı.

#20minutes trailer for #iemmys
It has been 6 years..???? #2014
#nominatedforbestactress