Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş’tan sonra Demet Özdemir ve Can Yaman ayrı düştü ama, aynı sınavı veriyor!

Erkenci Kuş’tan sonra Demet Özdemir ve Can Yaman ayrı düştü ama, aynı sınavı veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Ağustos ayında final yaparak sona eren Erkenci Kuş dizisi hem Demet Özdemir hem de Can Yaman için büyük bir önem taşıyor. Her iki oyuncu da bu dizi sayesinde yurt dışında çok geniş kitlelere ulaşma şansına erişti.Daha önceden de dizileriyle bilinen ikili, Erkenci Kuş ile birlikte büyük kitleleri etkiledi.

Demet Özdemir ve Can Yaman arasındaki aşk iddialarının magazin basınında hiç eksilmediği dönemler de yaşandı ve bunların hepsi geride kaldı. İki ünlü ismin diziden sonra tekrar bir araya gelmemeleri, ancak uzaktan birbirlerine başarılar dilemeleri hatırlanıyor.

Bugünlerde ise sosyal medya paylaşımlarına bakıldığı zaman iki ünlü ismin de aynı noktada buluştuğu görülüyor. Demet Özdemir ikinci sezon çekimlerinin başladığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki set hallerini paylaşıyor.

Özdemir, halinden memnun ve dizisinin yeni sezonda da ilgi görmesi için sosyal medya hesabından işi sıkı tutuyor. Sıklıkla diziyle ilgili paylaşımlar yapan oyuncu, reyting sorunu yaşamamak adına elinden gelen tanıtım çabasını sergiliyor.

Fox TV’de yayınlanan Can Yaman’ın başrolündeki Bay Yanlış dizisi için de durum aynı. Dizinin reytinge ihtiyacı var ve Can Yaman da sosyal medyadan dizisine destek için büyük bir çaba ortaya koyuyor.

Demet Özdemir ve Can Yaman işte bu sosyal medya çabaları ve paylaşımları ile ortak bir noktada buluşmuş oldu. İkilinin son paylaşımları da dikkat çekti.  İşte Demet Özdemir’in setten son paylaşımı:

İşimizin başındayız ☺️ @incinursevimli karaktere girdi ben klaket çakıyorum ???? @dogdugunevkaderindir @tv8 Çarşamba akşamı görüşürüz ????

Erkenci Kuş'tan sonra Demet Özdemir ve Can Yaman ayrı düştü ama, aynı sınavı veriyor! 2

İşte Can Yaman’ın paylaşımı:

Two wrongs don’t make a right (İki yanlış bir doğru yapmaz.)

Erkenci Kuş'tan sonra Demet Özdemir ve Can Yaman ayrı düştü ama, aynı sınavı veriyor! 3