Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Güven’in müjdeli haberi, oyuncuyu ekranda görmeyi özleyen hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı!..

Seda Güven’in müjdeli haberi, oyuncuyu ekranda görmeyi özleyen hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fatmagül’ün Suçu Ne?, Elveda Derken ve Öldür Beni Sevgilim gibi projelerin güzel oyuncusu Seda Güven ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor.

İş insanı Ali Güzel ile evliliğinden Yiğit Ali adından bir oğlu olan Seda Güven, ikinci kez hamile olduğunu instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan oyuncu iki yaşındaki oğlu Yiğit Ali ile birlikte objektif karşısına geçti ve hayranlarına müjdeyi verdi.

Seda Güven'in müjdeli haberi, oyuncuyu ekranda görmeyi özleyen hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı!.. 42

Ünlü oyuncu paylaşımına; ‘Bilin bakalım burda kaç kişiyiz?’ notunu düştü. Oyuncunun karnının belirginleştiği gözlerden kaçmadı. Fotoğraflarda, Seda Güven’in minik oğlunun sevimli halleri de hayranlarını mest etti

Seda Güven'in müjdeli haberi, oyuncuyu ekranda görmeyi özleyen hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı!.. 43

Seda Güven’in paylaşımı üzerine aralarında Veda Yurtsever, Zeynep Çamcı, Tuvana Türkay ve Hatice Aslan’ın da bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı tebrik yorumu yaptı. Güzel oyuncuya takipçilerinden de tebrik mesajı yağdı.

Televizyon ekranlarına en son 2018 yılında Adı Zehra adlı dizide canlandırdığı ‘Ceren Kurdoğlu’ karakteriyle gelen oyuncu 2019 yılında Öldür Beni Sevgilim adlı sinema filminde rol aldıktan sonra oğlunun doğumuyla setlere bir süre ara vermişti.

Oyuncuyu özleyen hayranları Seda Güven’i yeni bir projede görebilmek için biraz daha bekleyecek gibi görünüyor.