Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Seda Güven doğumuna günler kala objektif karşısına geçti!

Oyuncu Seda Güven doğumuna günler kala objektif karşısına geçti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar aralarında Fatmagül’ün Suçu Ne?, Elveda Derken ve Öldür Beni Sevgilim’in de yer aldığı pek çok projede rol alan oyuncu Seda Güven bir süredir ekranlardan uzakta.

2019 yılında iş insanı Ali Güzel ile evlenen oyuncu 2020’de oğlu Yiğit Ali’nin doğmasıyla birlikte ilk kez anne oldu. Seda Güven geçtiğimiz aylarda yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ikinci kez anne olacağını duyurmuştu.

Oyuncunun doğumuna az bir süre kaldı. Karnı iyice belirginleşen Seda Güven, doğuma günler kala objektif karşısına geçti. Ünlü oyuncu, oğlu Yiğit Ali ile birlikte verdiği pozları instagram’dan paylaştı.

Oyuncu Seda Güven doğumuna günler kala objektif karşısına geçti! 8

Heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü oyuncu, beyaz elbisesiyle objektif karşısına geçti. Oğlu Yiğit Ali ile birlikte eğlenceli fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan Seda Güven gönderisine, “Kolay doğum için tıkla…” ifadelerini not düştü.

Oyuncu Seda Güven doğumuna günler kala objektif karşısına geçti! 9

Oyuncunun paylaşımlarına, Hilal Saral, Didem İnselele, Zeynep Çamcı’nın da aralarında bulunduğu ünlü isimler de nazar boncuğu emojisi bıraktı.

Televizyon ekranlarına en son 2018 yılında Adı Zehra adlı dizide canlandırdığı ‘Ceren Kurdoğlu’ karakteriyle gelen oyuncu, 2019 yılında Öldür Beni Sevgilim adlı sinema filminde rol aldıktan sonra oğlunun doğumuyla setlere bir süre ara vermişti. Oyuncuyu özleyen hayranları Seda Güven’i yeni bir projede görebilmek için biraz daha bekleyecek gibi görünüyor.