Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglere hızlı giriş yapan Hakim’in geleceği parlak!

Reytinglere hızlı giriş yapan Hakim’in geleceği parlak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dün akşam ilk kez izleyicinin karşısına çıkan ATV’nin yeni dizisi Hakim daha ilk bölümüyle izleyiciden tam puan aldı. İzleyicilerin beğenisi reytinglere de yansırken herkes Hakim’in geleceğinin parlak olduğunu düşünüyor.

Görünüşe göre ATV dizi dünyasına çok iddialı bir yapım daha getirdi. ABD’de yayınlandığı dönem büyük ses getiren Your Honor isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan Hakim dizisi dün akşam çok etkileyici bir giriş yaptı. Dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük bir başarı elde etti.

Hakim dizisinin en güçlü yanı oyuncu kadrosu. Zira dizinin kadrosu Türkiye’nin en etkili oyuncularından oluşuyor. Hakim’in ağır topları Erdal Beşikçioğlu ve Uğur Yücel. Onlara, son yılların en başarılı oyuncularından Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Hasibe Eren, Seda Akman, Burcu Kara gibi çok başarılı oyuncular eşlik ediyor.

Hakim dizisi dün akşam en çok Erdal Beşikçioğlu ve Uğur Yücel’il birlikte yer aldığı sahnelerle izleyicinin kalbini çaldı. Genç oyuncular Eslem Akar ve Fatih Berk Şahin’in performansı, etkileyici kaza sahnesi, Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Ömer Arif karakteri dizinin en çarpıcı anları oldu.

Reytinglere hızlı giriş yapan Hakim’in geleceği parlak! 49

İzleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Hakim dizisinin çok güzel ve etkileyici bir başlangıç yaptığına, geleceğinin çok parlak olduğuna dikkat çekti. Bölümler ilerledikçe heyecanın artacağına inanan izleyiciler reytinglerin de yükseleceğini düşünüyor.

Bu arada Hakim dizisi daha ilk bölümüyle reyting yarışına güzel bir giriş yaptı. Hakim dizisi ilk bölümü ile tüm kişiler kategorisinde günü dördüncü bitirdi. Dizi, AB ve ABC1’de ise beşincilik elde etti. İlk açılışın gayet iyi olmasının yanı sıra, gelecek haftalarda daha da iyi oranlar elde edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Reytinglere hızlı giriş yapan Hakim’in geleceği parlak! 50 Reytinglere hızlı giriş yapan Hakim’in geleceği parlak! 51 Reytinglere hızlı giriş yapan Hakim’in geleceği parlak! 52 Reytinglere hızlı giriş yapan Hakim’in geleceği parlak! 53

Hakim’in bu başarısı, Show TV’de ekrana gelen Üç Kuruş dizisinin de büyük bir düşüş yaşamasına neden oldu. Dizi tüm kişiler kategorisinde yedincilik elde eden dizi, AB’de günü 10. olarak tamamlarken, ABC1’de ise dokuzunculuk elde etti.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği Hakim dizisinin yönetmeni Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir. Senaryosu ise Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma tarafından kaleme alınıyor. Hakim dizisinde işini yıllar boyunca adaleti sağlamak adına yapan ve etrafındaki herkes tarafından saygı gören bir hakimin oğlunun suça karışması üzerine yaşadığı yüzleşme anlatılıyor.

Hakim’in ikinci bölümü 11 Nisan Pazartesi akşamı ATV’de.