Ana sayfa Sosyal Medya Sedef Avcı’nın Elkızı dizisiyle geri dönüşü bir harika!

Sedef Avcı’nın Elkızı dizisiyle geri dönüşü bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sedef Avcı bir süre ara verdiği televizyon dizilerine yeniden Elkızı isimli diziyle dönüş yaptı. Fox TV ekranında cumartesi akşamları izlediğimiz dizide Sedef Avcı hem yetenekleri hem de güzelliği ile hayranlarından ilgi görmeye devam ediyor.

1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sedef Avcı, 1997 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Menekşe ile Halil isimli dizideki başrol performansı ile geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncu, üst üste önemli projelerde yer aldı.

Yaprak Dökümü, Ezel gibi iki başarılı dizide tecrübe biriktiren oyuncu, birbirinden farklı rollerde çok sayıda diziyle de kariyerine devam etti. Sinema filmlerinde de izlediğimiz oyuncu, 2 yıllık bir aranın ardından yeniden televizyon dizilerine dönüş yaptı.

2018-2019 sezonunda Payitaht Abdülhamid dizisinde hemşire Zeynep karakterinde izlediğimiz oyuncu, 2021 yılı sezon başında ise Elkızı isimli dizideki Zeliha karakteri ile yeniden kariyer yolculuğuna devam ediyor.

Sedef Avcı'nın Elkızı dizisiyle geri dönüşü bir harika! 7

Geniş bir hayran kitlesi olan oyuncunun Zeynep rolündeki başarısı da sosyal medyada övgü dolu yorumlar alıyor. Zeynep karakterini canlandırmayı çok sevdiğini sosyal medyadan ilan eden Sedef Avcı, setten yaptığı paylaşımlarla ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Dizinin başrol kadın oyuncusu Sevda Erginci ile Sedef Avcı’nın birlikte sahneleri de hayranları bir hayli etkilemişe benziyor. İki kadın oyuncunun birlikte sahnelerini dizi hayranları heyecanla takip ediyor.