Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı yükseldi, Yasak Elma ve Çukur düştü! Uyanış Büyük Selçuklu dengeleri çok değiştirdi!

Sefirin Kızı yükseldi, Yasak Elma ve Çukur düştü! Uyanış Büyük Selçuklu dengeleri çok değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 Ekim Pazartesi akşamı izleyiciler farklı kanallarda 5 dizi buldu… Bu yapımlardan birisi atv ekranında final bölümü yayınlanan Gençliğim Eyvah idi… Dizi 17. bölümüyle birlikte, düşük reytingleri nedeniyle ekran ömrünü tamamladı.

Pazartesi gibi çok güçlü yapımların yer aldığı bu günde zayıf dizilerin şansı yok, atv, bunu Gençliğim Eyvah tecrübesi ile görmüş oldu… Peki diğer dizilerde son durum ne?

TRT1 ekranında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin gelişi tüm denklemi alt üst etti. Geçen hafta çok iyi başlayan dizi, bu hafta da yüksek performansıyla göz doldurdu.

TRT1’in artık Pazartesi akşamlarını ele geçirdiğini söylemek yanlış olmaz. 8-10 arası reytingler elde eden Uyanış Büyük Selçuklu, böyle devam eder ise reytinglerini artırma potansiyeli bile var.

Uyanış Büyük Selçuklu’dan sonra en çok izlenen dizi olan Çukur, AB grubunda iyi olsa da total ve ABC1’de geçen haftaya göre düşüş yaşadı. 5.2 -6.3 arası reytingleri bulunan dizinin durumu gayet iyi…

Bu hafta Sefirin Kızı dizisi sürpriz yaparak geçen haftaya göre yükseliş sergiledi. 4,7 ile 5,4 arası reytingler elde eden dizinin durumu iyi…

Yasak Elma dizisinde de geçen haftaya göre bir düşüş gözleniyor. İzleyicilerin de sosyal medyada yazdıkları üzere, artık eskisi kadar tat vermemeye başlayan Yasak Elma’da bu durum reytinglere de yansıdı. 5’in üzerinde bulunan reytingler geri çekildi. Total ve AB’de 4’le reytinglere gerileyen dizi, ABC1’de ise 5’li reytingleri hala elde edebiliyor.

İşte 5 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanan yapımlar arasında ilk 10 program listesi:

Sefirin Kızı yükseldi, Yasak Elma ve Çukur düştü! Uyanış Büyük Selçuklu dengeleri çok değiştirdi! 6