Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisi TRT1’e çok farklı dönüyor!

Seksenler dizisi TRT1’e çok farklı dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında yaz döneminde haftalık dizi olarak izleyicilerle buluşan Seksenler dizisini merak eden hayranlara müjde var.

TRT1’den yapılan duyuruda dizinin yeniden ekrana geleceği bilgisi verildi. Dizi hayranları ise nasıl bir geri dönüş olacağını merak ediyor. Yaz döneminde haftalık dizi olarak yayınlanan Seksenler’in yeniden günlük yapım formatına dönmesi bekleniyor.

Yakın bir zaman içinde hafta içi haber öncesinde 40-50 dakikalık bölümlerle yayınlanması beklenen Seksenler dizisinde Berat Yenilmez’in canlandırdığı Pastacı Sami karakteri de yeni sezonda muhtar olarak dikkatleri çekecek.

İlker Ayrık’ın 4 yılın ardından yaz dönemi ile birlikte diziye geri dönmesi hayranları mutlu etmişti. Günlük dizi formatı olarak kış döneminde yayınlanacak bölümlerde de yine İlker Ayrık’ı Çağatay karakteri ile görebileceksiniz.

Ayrıca Zeynep Demirel’in de rolüne devam edeceği fragmanda görüntüsünün yer alması ile anlaşıldı. Diziye yaz döneminde katılan Reha Özcan ise fragmanda yer almadı. Oyuncu projede devam edecek mi, yoksa veda mı etti bu soru da yanıt bekliyor…

İşte Seksenler dizisinin kış dönemiyle ilgili yayınlanan ilk fragman: