Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı!

Seksenler dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisi yeniden TRT1 ekranında günlük dizi olarak değil de haftalık dizi olarak yayınlanacak. Yaz boyunca da TRT1’de Seksenler dizisini perşembe akşamları izleyebileceksiniz.

Birol Güven imzalı olan Seksenler dizisinin haftalık performansı 24 Haziran perşembe akşamı başlıyor… Reha Özcan ve Zeynep Demirel’in hikayeye yeni gelen ünlüler olduğunu hatırlatalım. Çağatay karakteri ile dizide bir dönem yer alan ama son 4 yıldır dizilerde görünmeyen İlker Ayrık da yine hikayede yerini almaya başladı.

Seksenler dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı! 9

Seksenler dizisine katılan yeni isimler bunlarla sınırlı değil. Daha geniş bir hikaye kurgusu için yeni karakterlere ve yeni oyunculara da ihtiyaç duyuldu. Burcu Altın Deprem ile Efe Deprem çiftinin de diziye dahil olduğu ortaya çıktı.

Seksenler dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı! 10

Burcu Altın’ın dizide Şoray Uzun ve Ayşe Tolga’nın canlandırdıkları karakterlerin kızı Aslı’ya hayat vereceği ortaya çıktı. Efe Deprem ise çiftin damatları Zafer rolünde yer alacak.

Seksenler dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı! 11

Zeynep Demirel, Seksenler ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi “Amelie” olarak katılıyor.

Reha Özcan ise Seksenler kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılıyor. Ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil olacak.