Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisine yeni sezon öncesinde gelen ödül, gurur kaynağı oldu!

Üç Kız Kardeş dizisine yeni sezon öncesinde gelen ödül, gurur kaynağı oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayvalık’ta çekilen Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin geçtiğimiz sezonda en çok konuşulan yapımları arasında yerini aldı. Sessiz sedasız sezon ortasında başladığında, kimse bu kadar büyük bir ilgi göreceğini tahmin etmemişti. Bir kaç bölüm sonra Salı akşamlarının reyting rekortmeni atv’nin Destan dizisinin tahtından ederek sezonu da birincilikle kapattı.

İzleyicinin çok beğendiği hikayede oyunculuklar da çok başarılı bulunuyor. İclal Aydın’ın dizi olması için yazdığını anlattığı kitabı Üç Kız Kardeş, kendisinin de başrolde Reha Özcan ile rol aldığı başarılı bir yapım olarak ödüller almakta.

Dizide üç kız kardeşe hayat veren Özgü Kaya, Almila Ada ve Melisa Berbereoğlu ile birlikte Berker Güven de Üç Kız Kardeş’in öne çıkan isimleri. Sevgi dolu bir ailede büyüyen kardeşlerin, daha sonraki hayatlarında başlarına gelen dramatik hikayelerin aktarıldığı dizide entrika ve göz yaşı bitmiyor!

İzleyenlerin çok sevdiği Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonda da yine ekrana kilitleyecek bölümlerle geldiği müjdesini ilk olarak dizide kızların babası Sadık’a hayat veren Reha Özcan aktarmıştı. Tatil sonrası bomba gibi bir dönüş yapacağını belirten oyuncu, dizinin yeni sezondaki öyküsünü özetleyen tretmanı okuduğunu belirterek “Çok güzel sürprizlerle başlayacak” yorumuyla dikkat çekti.

16 bölümü yayınlanan dizi, kimi kurum ve kuruluşlar tarafından verilen ödüller alarak tüm ekibi ve hikayenin sahibi İclal Aydın’ı da çok mutlu etmekte. Aydın, geçtiğimiz günlerde yine bir başka ödülü alırken yaşadığı gururu paylaştı.

Üç Kız Kardeş dizisine yeni sezon öncesinde gelen ödül, gurur kaynağı oldu! 8

3. kez düzenlenen Lider Marka Ödülleri töreninde “Yılın En İyi Dizisi” ödülü, Üç Kız Kardeş dizisine verildi. Ödül almak için kürsüye çıkan İclal Aydın, önce romanını yazdığı, sonra başrollerden birini oynadığı ve senaryoya da katkılar sunduğu dizisine verilen bu ödülle büyük bir gurur yaşadı.

İlk sezonu yayınlanırken yine kimi ödüllere layık görülen dizinin, 2. sezonu başlamadan aldığı ödül hem İclal Aydın hem de tüm oyuncular ve kamera arkası ekibi açısından da güzel bir sürpriz ve destek oldu. Bu moralle yeni sezona başlayacak olan İclal Aydın, ödül töreninde  “Geçtiğimiz sezonu ödülle kapattık. Yeni sezonumuzu yine güzel bir yılın dizisi ödülüyle açıyoruz. Bu da daha iyi başlamak için önemli bir motivasyon. Bize bu ödülü layık görenlere teşekkür ediyoruz. Tabi ki en çok da seyircimize” diye konuştu.

Üç Kız Kardeş dizisine yeni sezon öncesinde gelen ödül, gurur kaynağı oldu! 9

İclal Aydın törene, Üç Kız Kardeş dizisinin yönetmenliğini yapan Eda Teksöz’ün yanı sıra yapımcı İnci Gündoğdu, dizinin oyuncularından Veda Yurtsever, Melisa Berberoğlu ve Nazlı Senem Ünal ile geceye beraber katıldı.

Bu arada Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezon çekimleri yine Ayvalık’ta gerçekleştirilecek. Eylül başında ekrana gelmesi beklenen dizi için Ağustos ayı bitmeden çekimlere başlanılması bekleniyor. 17. bölümle sezona devam edecek olan dizide en çok Türkan ve Somer aşkının hikayesi merakla izleniyor.

Dizinin yeni sezonda daha güçlü ve reyting düşürmeden devam etmesi için bazı hazırlıkların da yapıldığı biliniyordu. Hikayeye olan ilgiyi arttırmak amaçlı yapılan düzenlemeler arasında senaryo ekibine bir ismin daha katıldığı öğrenilmişti.

Üç Kız Kardeş’e bazı yeni oyuncuların katılması da söz konusu. Yeni karakterler ve hikayelerle birlikte dizide merak unsuru da artacak. Eren Öner’in hayat vereceği konuşulan Mustafa karakteri ve annesi Sevilay’ı oynayacak Ayça İnci’nin de diziye katılması ile birlikte Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezona yeni sürprizlerle başlayacağının tüyosunu vermekte…