Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kız Kardeş’in Türkan ve Somer’i Berker Güven ve Özgü Kaya’ya sürpriz adaylık! Oy verme yarışı başladı!

Üç Kız Kardeş’in Türkan ve Somer’i Berker Güven ve Özgü Kaya’ya sürpriz adaylık! Oy verme yarışı başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan dizisi Üç Kız Kardeş, sezona girer girmez hızlı yükselişiyle dikkatleri çekmişti. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi, reytinglerde zirveyi görüyordu her hafta. Yeni sezonda da yine büyük ilgiyle takip edilen Üç Kız Kardeş, Salı akşamlarının favori yapımlarından olmayı sürdürüyor.

Dizinin bu yılki en büyük rakibi atv’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu. Bir kaç hafta birinciliği kaptırmış olsa da bu hafta yayınlanan 22. bölümü ile Üç Kız Kardeş dizisi yine zirvenin sahibi olmayı başardı! İclal Aydın ile birlikte Reha Özcan, Özgü Kaya, Almila Ada, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu’nun başrollerinde yer aldıkları Üç Kız Kardeş dizisi, 2. sezonunda da heyecanı yüksek tutuyor.

Her bölümü merakla izlenen dizinin sadık izleyicilerinin ilgisini çekebilecek bir adaylık konusu da gündeme geldi yakın zamanda. Üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen bağımsız ödül töreni Altın 61 Ödülleri’nde, Üç Kız Kardeş’in çok sevilen çifti Türkan ve Somer, ‘Yılın En İyi Dizi Çifti’ kategorisinde yarışıyor…

Üç Kız Kardeş'in Türkan ve Somer'i Berker Güven ve Özgü Kaya'ya sürpriz adaylık! Oy verme yarışı başladı! 7

Özgü Kaya’nın Türkan ve Berker Güven’in de Somer karakterlerine başarı ile hayat verdikleri dizide, iki aşığın hikayesi de en çok merak edilen bölümler. Somer’in Mine’den olan çocuğu nedeniyle yaşanan gerilimden sonra, çiftin ilişkilerinin nereye gideceği heyecanla  takip ediliyor.

Sosyal medyada sıkça konuşulan Somer ve Türkan sahneleri, Üç Kız Kardeş dizisinin en çok ön plana çıkan kısmı. Dizide iki karakteri başarıyla canlandıran Özgü Kaya ve Berker Güven’in ekran uyumları da çok beğeniliyor. Başarılı oyunculukları ile Türkan ve Somer olarak çok seviliyorlar.

Altın61 ödüllerinde aday olan Türkan ve Somer çiftinin hayranları için oy verme yarışı da başlamış bulunuyor! Bakalım iki oyuncu, bu yılın En iyi Dizi Çifti ödülünü alabilecekler mi?