Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin öldü mü? Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezon ilk bölümde şoklar geliyor!

Nesrin öldü mü? Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezon ilk bölümde şoklar geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran dizisi Üç Kız Kardeş’in yeni sezon çekimleri bir süre önce başlamıştı. Dizinin ilk bölümünden gelen kareler, izleyenleri allak bullak etti! İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, ikinci sezonuyla da izleyenleri ekrana kilitleyecek. Dizide yaşanacak yeni gelişmelerle ilgili ilk tüyolar tanıtımla birlikte geldi.

13 Eylül Salı akşamı 17. bölümü yayınlanacak olan diziden gelen tanıtım, izleyiciyi çok şaşırttı! Başrollerinde İclal Aydın, Reha Özcan, Almila Ada, Özgü Kaya, Berker Güven ve Melisa Berberoğlu’nun yer aldıkları dizide, Nesrin’in sözleri ve evde yaşanan panik, önemli bir olayın aileyi hüsrana boğacağını gösteriyor.

İzleyenlerin duygusal sahnelerle birlikte şaşkınlık da yaşadığı sözler, yeni gelen bölümün heyecan dozunun çok yüksek olacağını da ortaya koydu. Yeni oyuncuların da dahil olduğu dizinin ilk sezon ilk tanıtımında anne Nesrin’in başına bir şey geldiği anlaşılıyor.

Yiğit Dikmen, Eren Ören ve Ayça İnci’nin de dahil olduğu Üç Kız Kardeş dizisinde “Annem kıpırdamıyor, nefes almıyor, bir şeyler yap” sözleri ve Sadık’ın “Acil ambulansa ihtiyacımız var” diyerek bağırması herkesin tüylerini diken diken etti.

Nesrin öldü mü? Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezon ilk bölümde şoklar geliyor! 8

Nesrin’e ne olduğu merak konusuyken, sanki ölüyormuş gibi son sözlerini söyleyen Nesrin’in ağzından dökülen cümleler de izleyenleri endişelendirdi. Nesrin kızlarına “Bensiz yaşayamazsınız zannederdim ama anladım bensiz yaşamayı öğreneceksiniz eninde sonunda. Hayat bize verdiği her şeyi, hepsini geri alıyor. Şimdi ayrılığa ağlayın ama yarın yine gülün olur mu, hep gülün. Birbirinizi hiç bırakmayın” diyerek veda ediyordu.

Fragmandaki bu sözler, Nesrin karakterinin diziye veda edeceği izlenimini veriyor ancak yine de bir şekilde kurtulacağı görüşünde izleyenler. Hikayenin tam merkezinde yer alan bir isim olarak İclal Aydın’ın diziden ayrılacağına kimse ihtimal vermiyor ama yeni sezona ilgiyi üzerine çekerek başlayacağı da anlaşılıyor bu sahneler sonrası…

İkinci sezona 13 Eylül Salı akşamı başlayacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin yine Salı akşamlarının zirvesine oturması bekleniyor…

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Eren Ören, Mustafa Yalçın isimli karakteri canlandıracak. Ayça İnci ise Mustafa’nın annesi Sevilay Yalçın olarak ekranda yerini alacak. Yiğit Dikmen’i ise, Özgür Tunca karakterinde izleyeceksiniz.

Diziye yeni katılan Ayça İnci ve Eren Öner anne oğulu oynarken, Yiğit Dikmen ise genç mimar ve akademisyen karakterine hayat verecek.

Nesrin öldü mü? Üç Kız Kardeş dizisi, yeni sezon ilk bölümde şoklar geliyor! 9

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz otururken, senaryosunu ise Nilüfer Özçelik, Sevgi Yılmaz ve Ceylan Güleç kaleme alıyor.