Ana sayfa Dizi Fragmanları Seksenler dizisinin yaz sezonu bitecek, yeni bir dönem başlayacak!

Seksenler dizisinin yaz sezonu bitecek, yeni bir dönem başlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisi bir süredir TRT1 ekranında haftalık dizi formatında yayınlanıyor. Yaz ayları ile birlikte dizinin format değiştirerek yeniden eski günlerine dönmesine birçok izleyici çok sevindi.

Ancak bu günler yakında bitecek. Çünkü Seksenler son iki sezon olduğunu gibi kış döneminde günlük dizi formatında ve haber öncesi ekrana gelen bir yapım olarak yoluna devam edecek.

Seksenler dizisinin yaz ayları için 13 bölümlük daha uzun versiyonları çekildi… Perşembe akşamları da izleyicilerle buluşan Seksenler Yaz, yakında bitecek. Şimdiye kadar 5 bölüm yayınlanan Seksenler Yaz’ın 6. yeni bölümünü 5 Ağustos Perşembe akşamı izleyebilirsiniz.

İlker Ayrık’ın geri dönüşünün ardından Amelie karakterinde Zeynep Demirel’in çok başarılı bir uyum sağlaması ve Metin hoca olarak da Reha Özcan’ın hikayeye katılması önemli gelişmeler olmuştu. 8 Mart’ta hayatını kaybeden Rasim Öztekin’in anısının da yaşatıldığı dizinin yaz döneminin sona ermesine birçok izleyici üzülecektir.

Haber öncesi akşam üstü diziyi izlemekte zorluk çeken birçok hayran, yaz döneminde haftalık dizi formatından çok memnun kaldı. Uzun süredir de hasret kaldıkları Seksenler için ekran başına geçenler sayesinde reytingler de iyi geliyor. Ancak bu dönemin bitmesine de az kaldı.

6. yeni bölümü bu hafta yayınlanacak olan Seksenler Yaz projesi 13 bölümlük olarak tasarlandı. Dizi yaz dönemi ile birlikte yeniden günlük dizi formatı ile yoluna devam edecek ve birçok hayranı yine izleyemeyecek. İşte Seksenler Yaz 6. bölümden ilk fragman: