Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Feray, İkimizin Sırrı ile hayatının rolüne çıkıyor!

Leyla Feray, İkimizin Sırrı ile hayatının rolüne çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Leyla Feray için çıkış projesi olarak ifade edilebilecek bir atv dizisi yakında ekranda izleyicilerle buluşacak. İkimizin Sırrı isimli yeni dizinin fragmanları büyük ilgi gördü.

Bir anne ile kızının hikayesi olarak izleyeceğimiz olaylar zinciri, güçlü bir dram yapımına işaret ediyor. 1993 doğumlu olan Leyla Feray, Ben Onu Çok Sevdim isimli dizide başarısı ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu, 8 yıldır ekranlarda yer alıyor ve farklı projelerde de boy gösterdi.

İkimizin Sırrı aslında oyuncu adına çok önemli bir proje. Hikayenin tam merkezinde yer alan Nevra karakterine hayat veren Leyla Feray, daha önce hiç bu kadar önde olduğu bir yapımda yer almadı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde tarihi dizi projesi deneyimi yaşayan Leyla Feray, geçtiğimiz sezon ise Uyanış Büyük Selçuklu isimli tarihi yapımda Gevher hatun karakteri ile çok ilgi çekti.

Ancak İkimizin Sırrı dizisi Leyla Feray’ın başrol oynayacağı, hikayenin ana karakterine hayat vereceği ve başarısı ile de kariyerinde büyük bir zıplama yapabileceği bir proje konumunda.

Ayrıca Aras Aydın ile başrolü paylaşan Leyla Feray’ın yüksek enerjisi ve sempatikliği de daha fazla hayran kazanmasını sağlayacaktır.

Alp ve Nevra karakterleri yeni dönemin yeni dizi çifti olarak öne çıkabilecek mi? Aras Aydın ve Leyla Feray uyumu nasıl olacak? Bu gibi sorular da ortada duruyor. Ancak fragmanlara da yansıyan görüntülere bakılır ise güçlü bir dram dizisi olması, izleyicilerin ilgisinin ilk başta çekmeye yaradı.

Şimdi ise oyuncuların performansı ve hikayenin gidişatında sorun olmaz ise İkimizin Sırrı dizisi kış dönemine da damga vurabilecek bir yapım konumuna gelebilir.