Ana sayfa Dizi Haberleri Sema Ergenekon yine bombayı patlattı! Yargı’da Engin’den kurtuluş yok!

Sema Ergenekon yine bombayı patlattı! Yargı’da Engin’den kurtuluş yok!

tarafından sule sule
Yargı - Onur Durmaz

Televizyongazetesi.com/Detay – Yargı dizisi izleyiciler “tam sıkıldık” artık derken büyük bombayı patlattı. Pazar akşamları Kanal D ekranında izleyiciyle buluşan dizi dün akşam yine nefes kesen bir bölüme imza attı.

Yargı dizisinin dün akşamki bölümünde Engin cinayetinin azmettiricisi ortaya çıktı. Engin’in cinayeti bizzat kendisinin planladığı, azmettiricinin kendisi olduğu anlaşıldı. Ve izleyiciler çok büyük bir şok yaşadı.

Cinayeti bizzat Engin’in planladığı, bölümün sonunda ortaya çıkan video kaydıyla anlaşıldı. Videoyu izleyen Ceylin gerçekleri öğrendi. Engin, hapishanede çürümektense ölmeyi tercih etti. Bunun için tetikçi olarak Niyazi ile anlaştı. Öldükten sonra da tüm şüpheleri hayatta en nefret ettiği kişi olan babası Yekta’nın üzerine yöneltti. Böylece babasından intikam almayı planlamıştı.

Sema Ergenekon yine bombayı patlattı! Yargı’da Engin’den kurtuluş yok! 2

Dün akşam bu yaşananlardan sonra izleyici büyük bir şaşkınlık yaşayan izleyici senarist Sema Ergenekon’u tebrik etti. İzleyiciler tam “Yargı’dan artık sıkılmaya başladık” derken büyük bir heyecanla yeniden diziye sarıldı.

Engin’in bu son bombası üzerine birçok soru işareti de beraberinde geldi. Ceylin babasını öldürenin Çınar, cesedini saklayanın da Metin olduğunu öğrenince ne yapacak? Bu durum Ilgaz’la ilişkisini nasıl etkileyecek? Şimdi izleyici nefesini tutmuş Yargı’nın yeni bölümünü bekliyor.

Yargı izleyicisi son günlerde dizinin gidişatından çok şikayetçiydi. Engin cinayetinin bir türlü çözülememesi, hikayenin gittikçe uzaması ve Ceylin’in fevri hareketleri izleyicinin canını sıkmaya başlamıştı. Hatta bazı izleyiciler diziyi izlemeyi bıraktıklarını söylemişti.