Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ Onur Saylak’ın yönetmenliğinde sete çıktı! Bomba gibi bir film geliyor!

Kıvanç Tatlıtuğ Onur Saylak’ın yönetmenliğinde sete çıktı! Bomba gibi bir film geliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix  için çekilen yeni filmi Nuh Boğuldu’nun çekimlerine başladı!.. Senaryosunu çok çarpıcı romanlara imza atan Hakan Günday’ın kaleme aldığı, Feza Çaldıran’ın görüntü yönetmeni olduğu filmin yönetmenliğini Onur Saylak üstleniyor.

Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu Nuh Boğuldu’nun başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ’a ünlü oyuncu Funda Eryiğit’in eşlik edeceği konuşuluyor. Kariyerine uzun süredir yönetmen olarak devam eden Onur Saylak, yazar Hakan Günday ile daha önce de çalışmıştı. Saylak’ın yönettiği, mülteci sorununa değinen ve çok etkileyici bir hikayesi olan ‘Daha’ isimli filmin senaryosunu Hakan Günday kaleme almıştı.

Şimdi bu ikiliye Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı. Uzun süredir hazırlıkları devam eden film ile ilgili detaylı pek bilgi yok. Filmin diğer oyuncularıyla ilgili de bir netlik yok henüz.

Projeyi ‘Daha’ isimli filmde bir araya gelen Onur Saylak ve Hakan Günday ikilisinin yürütmesi, son derece iddialı bir yapımın gelmekte olduğunun da bir göstergesi. Onur Saylak çekimlerin başladığını instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Nuh Boğuldu ile yeniden setlere çıkan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ  En son 2018 yılında yayınlanan Çarpışma dizisi ile TV ekranlarında göründü. Tatlıtuğ çok uzun süredir dizi setlerinden uzakta. Yakışıklı oyuncu onun yerine film projelerini tercih ediyor.

Tatlıtuğ geçen sene Netflix için çekilen Yakamoz isimli filmde başrolü Özge Özpirinçci ile paylaşmıştı. Dizi, çekimleri çok uzun süre önce tamamlanmasına rağmen hala yayınlanmadı. Yakışıklı oyuncu ardından yine Netflix için çekilen Belçika kapımı Into The Night’ta konuk oyuncu olarak yer aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Aşıklar Bayramı isimli filmde başrolü Settar Tanrıöğen’le paylaştı. Sinema filminin çekimleri kısa süre önce tamamlandı.