Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde herkese ders olacak bir evlilik çıkışı!

Üç Kız Kardeş dizisinde herkese ders olacak bir evlilik çıkışı!

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş isimli Kanal D dizisi salı akşamları izleyicilerle buluşmaya başladı. Dizinin ilk bölümü geçen hafta yayınlandı ve ilgi de çekti.. İkinci yeni bölümü merakla bekleyen izleyiciler, Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya’nın dram dolu anlarına şahitlik edecek.

Benimle neden evlendin? İşte bu soru Türkan’ın yaşadığı büyük hayal kırıklığını anlatıyor. Toplumsal olarak da birçok genç kadın kendi rızaları dışında evlilikler ile karşılaşıyor veya eşini tam tanımadan bu yola giriyor… Türkan karakteri de bir anlamda bu genç kadınların yaşadığı büyük hayal kırıklığının bir yansıması olarak hikayede yer alıyor.

Üç Kız Kardeş dizisinde herkese ders olacak bir evlilik çıkışı! 7

Türkan başına gelenlerden dolayı büyük şaşkınlık yaşıyor! Yayınlanan fragmanda; Türkan, Berker Güven’in canlandırdığı kocası Somer’e hesap soruyor. İkilinin hastanedeki hesaplaşması ve Türkan’ın yaşadığı hayal kırıklığı yeni bölüme damgasını vuracak.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin çekimleri Ayvalık’ta gerçekleşiyor. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever gibi önemli oyuncular dizinin kadrosunda bulunuyor.

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş yeni bölümleri ile her Salı akşamı Kanal D’de…