Ana sayfa Sosyal Medya Sema Ergenekon yine mesajı verdi! Yargı’daki Atatürk ayrıntısı izleyicilerin takdirini topladı!

Sema Ergenekon yine mesajı verdi! Yargı’daki Atatürk ayrıntısı izleyicilerin takdirini topladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin pazar akşamları yayınlanan dizisi Yargı’da dün akşam yine nefesler tutuldu. Gerçek katili bulma konusunda hala net bir gelişme yaşanamazken dizideki Atatürk ayrıntısı izleyicilerin büyük takdirini topladı.

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi bu hafta da nefesleri kesen bir bölümle ekrana geldi. Ancak dizinin reytinglerindeki düşüş dikkati çekti.

Sema Ergenekon yine mesajı verdi! Yargı’daki Atatürk ayrıntısı izleyicilerin takdirini topladı! 7

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi ise tüm kişiler kategorisinde günü üçüncü sırada tamamladı. Yargı, AB ve ABC1 kategorilerinde ise çift haneli reytinglerde geriye düştü. Artık çift haneli oranlar gelmiyor ama her iki kategoride de birincilik yine Kanal D dizisinin oldu.

Genel olarak cinayetin peşinden giden dizide, arada verilen küçük ayrıntılar da izleyicinin dikkatinden kaçmıyor. Dizide küçük detaylarda bazen büyük mesajlar saklı oluyor. Senarist Sema Ergenekon yine güzel bir mesaj vermeyi başardı.

Dizide Ceylin, küçük bir kız çocuğuyla konuşuyor. Sahnede çocuğun bir Atatürk resmi çizdiğini görüyoruz. Kız çocuğu “Atatürk’ü çok seviyorum” dedikten sonra Ceylin de onu destekleyerek “Ben de çok seviyorum” diyor.

Aslında dizinin her bölümünde arada Atatürk posterleri ve resimleri görünüyor. Ve bu detay izleyicilerin gözünden kaçmıyor. Senaristin, Atatürk sevgisini küçük detaylarla sergilemesi izleyicinin de büyük takdirini topluyor.

Arada verdiği sosyal mesajlarla dikkat çeken Yargı dizisi daha önce de Kadir Şeker olayına dikkat çekmişti. Konya’da yaşanan olayda Kadir Şeker, sevgilisi tarafından dövülen bir kadını kurtarmak isterken adamı yanlışlıkla öldüren Kadir Şeker hapis cezasına çarptırılmıştı. Yargı dizisindeki Kadir Şeker göndermesi de izleyicilerden tam not almıştı.