Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde mesaj dediğin işte böyle olur; damarlarımda akan asil kandan!

Teşkilat dizisinde mesaj dediğin işte böyle olur; damarlarımda akan asil kandan!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in en sevilen dizilerinden Tims&B Productions imzalı Teşkilat, bu hafta 13 Şubat Pazar günü yayınlanacak 34. Bölümü ile ekrana gelecek. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Eyüboğlu ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisinin yeni bölümü izleyicisine yine heyecan dolu anlar yaşatacak.

Her bölümüyle reytinglerde zirveye oynayan Teşkilat’ın 34. Bölümüne ait yayınlanan fragmanında yaşananlar ise yeni bölümden nefes kesecek ipuçları veriyor. Elçi’nin ölümüyle birlikte bir darbe daha alan Yıldırım, Ceren’in de ısrarları sonucunda büyük bir vurgun yapmanın peşindedir. “Sen benim ülkemde kitle imha silahı patlatabileceğini mi sanıyorsun? Bunu aklından geçireni kendi ellerimle gebertirim” diyen Serdar ile “Bu gücü nereden bulacaksın?” diyerek cevap veren Yıldırım aralarında restleşirler.

Teşkilat dizisinde mesaj dediğin işte böyle olur; damarlarımda akan asil kandan! 7

Serdar’ın kararlılığı ve olaya nokta koyan son cevabı bellidir: “Damarlarımda bulunan asil kandan.” Yıldırım’ın adamları Çağlar’ı yavaşlatmak için otoparkta ona pusu kurarlar. Serdar bu pusudan çıkıp Yıldırım’ı durdurmak için Zehra’nın yanına gitmeyi başarır.

Nemesis’in ortaya çıkışıyla beraber Serdar ve Zehra ölümün eşiğindeyken birbirlerine asla söyleyemedikleri bir itirafta bulunacaklardır.