Ana sayfa Dizi Haberleri Güle oynaya sete veda eden Ada Masalı, arkada kocaman bir aile fotoğrafı bıraktı!

Güle oynaya sete veda eden Ada Masalı, arkada kocaman bir aile fotoğrafı bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz başında ekrana gelmeye başladığında izleyiciyi sıcacık kucaklayıvermişti Ada Masalı. Adada geçen dizi Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un canlandırdığı Haziran ve Poyraz karakterlerini çok sevmişti. Ada Masalı bu hafta hafızalarda bir sürü güzel anı bırakarak veda ederken, set ekibi de güle oynaya paydos dedi.

Ada Masalı’nın final bölümü 11 Aralık Cumartesi akşamı Star TV ekranında olacak. Final bölümünde izleyiciler Haziran ve Poyraz’ın düğününe şahitlik edecek. Özellikle son zamanlarda düşen reytingine rağmen izleyicinin çok benimsediği Ada Masalı’nın bu kadar sevilmesinde en önemli rol Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un müthiş uyumu hiç kuşkusuz.

Çekimleri İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleştirilen Ada Masalı dizisinin set ekibi Haziran ve Poyraz’ın düğün sahnesiyle paydos dedi. Arkasında da kocaman bir Ada Masalı aile fotoğrafı bıraktı.

Güle oynaya sete veda eden Ada Masalı, arkada kocaman bir aile fotoğrafı bıraktı! 7

Star TV, uzunca bir süredir reytingleri kötü gitmesine rağmen Ada Masalı’na şans vermekten vazgeçmedi. Düşük reytinglere rağmen dizi hakkında final kararı vermeyen Star TV yönetimi, böylelikle dizinin hayranlarını da çok mutlu etti.

Ada Masalı reytinglerde düşük olmasına rağmen sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi olmayı başardı. Yayınlandığı gün her hafta, sosyal medyada günün en çok konuşulan dizisi olan Ada Masalı, reytinglerde olamasa da sosyal medyada başarıyı yakaladı.

Naif hikayesiyle ve samimi başrol oyuncularıyla Türk izleyicisinin çok sevdiği Ada Masalı bundan böyle muhtemelen macerasına yurt dışında devam edecek. Bakalım Ada Masalı hangi ülkelerde yayınlanacak.