Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı artık yok, Melisa Döngel yeni rotasını çizdi!

Sen Çal Kapımı artık yok, Melisa Döngel yeni rotasını çizdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk sezonu geçtiğimiz hafta tamamlanan Sen Çal Kapımı dizisi, ciddi bir reyting düşüşü yaşadığı için yerini Savaşçı dizisine bırakmak durumunda kaldı… Ancak dizi final yapmadı, Haziran ayında yeniden ekrana dönecek ve bu yaz ayında da izleyicileri romantik hikayesi ile heyecanlandırmaya devam edecek.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel aşkının ortaya çıkması da en çok diziye yaradı. Ancak hikayeden bir karakter eksiliyor. Haziran ayında yeniden ekrana dönmesi beklenen dizide artık Ceren karakterini göremeyeceksiniz. Dizide başarılı performans sergileyen Melisa Döngel, kendisine yeni bir rota çizdi.

Ceren karakterinin hikayeden ayrılması izleyicileri üzecektir. Döngel hayranları önemli bir dizi projesine katıldı. Yeni sezon için rotası çizen genç oyuncu, Kore dizisi “Canning Single Lady”den uyarlanacak yeni dizinin kadrosuna katıldı.

Fatih Aksoy ile Yağmur Ünal ikilisinin birlikte yürüttüğü yeni dizi bir romantik komedi olacak. Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizide önemli isimler buluştu. Bunlardan birisi de Melisa Döngel..

Oyuncunun rol arkadaşları da oldukça dikkat çeken isimler. İlhan Şen, Burak Yörük ve Burcu Özberk yeni dizide yer alan ünlü oyuncular oldu.

Umut Kırca’nın yönetmenliğindeki dizi için hazırlıklar sürüyor. Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın senaryoyu yazmakta olduğu gelen bilgiler arasında.

Bayram sonrası çekimlere başlanacak olan dizi Haziran ayında izleyicilerle buluşacak.