Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı en çok da Sen Çal Kapımı dizisine yaradı!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı en çok da Sen Çal Kapımı dizisine yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazin gündemini sarsan Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in el ele pozları ve Maldivler tatilindeki fotoğrafları bir aşkın anlatıyor ama iki ünlü isim bir açıklama yapmadıkları için hala bu durum “aşk iddiası7 olarak nitelendirilmeye devam ediyor.

Maldivler tatilinden paylaşılan fotoğraflara sosyal medyada büyük bir ilgi de var. İkilinin pozuna milyonlarca beğeni geldi. Kerem Bürsin, “Okyanusun ortasında bir kanoyla ve sadece ikimiz, mükemmel” mesajıyla kano pozunu paylaştı.

İşte bu fotoğrafa kısa sürede 2,5 milyona yakın beğeni geldi… Sosyal medyada geniş bir etkileşim dalgası yaratan bu fotoğraf aşkın da belgesi olarak sunuluyor. Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasında yaşananlar ise en çok da Sen Çal Kapımı dizisine yaradı. İşte bu nedenle de “reklam aşkı” iddiasında bulunanlar da var.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı en çok da Sen Çal Kapımı dizisine yaradı! 7

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkından sonra dizi hayranları Sen Çal Kapımı’nın yeni bölümlerini çok merak etmeye başladı. Dizinin ikinci sezonu için çalışmalara başlayan Ayşe Üner Kutlu’nun twitter paylaşımı da bir anda TT olmuştu.

Sen Çal Kapımı’nın ikinci sezon çekimleri yakında başlayacak. Dizinin Haziran ayında ekranda olması bekleniyor… Ayrıca diziden Melisa Döngel’in de ayrıldığı ortaya çıktı. Ceren karakterine hayat veren Döngel’in gidişi hayranları da üzecektir.

Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu için yeni karakterlerin yazılması ve yeni ünlü isimlerin projeye katılması beklentisi de var…

Romantik komedi dizisi iki başrol oyuncusunun aşkıyla birlikte yeniden gündeme oturdu. Bakalım bu aşk dizinin çok düşen reytinglerini zıplatmaya yetecek mi?