Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı başarı sırrı, Kerem Bürsin – Hande Erçel uyumundan çok daha fazlası!

Sen Çal Kapımı başarı sırrı, Kerem Bürsin – Hande Erçel uyumundan çok daha fazlası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Temmuz ayından bu yana izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin yoğun geçen çekimleri nedeniyle oyuncular sürekli sette. Ancak herkes halinden memnun.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in yüksek enerjisi ve güçlü uyumları dizinin öne çıkmasını sağladı. Ancak başarı sadece bu ikili sayesinde gelmedi. Tabii ki başrol oyuncularının çok önemli bir başarı faktörü olduğu net.. Ancak dizinin setindeki uyum ve tüm ekibin çok iyi bir ortamda çalışması da bu başarının altındaki bir başka neden olarak ortaya çıkıyor.

Kerem Bürsin’in gazetecilerle yapacağı röportaj sırasında oyuncu arkadaşları ile girdiği ikili diyalog, setteki neşeli ortamı bir kez daha anlatmaya yetiyor. Aşağıdaki videoda o anları izleyebilirsiniz. Ayrıca, Bürsin de ekibin başarısını sürekli öne çıkartan birisi. Yani dizinin Kerem Bürsin ve Hande Erçel uyumundan ibaret olmadığını sıklıkla anlatan Bürsin, “Çok çok harika bir ekibiz, çok şanslıyız” diyerek de bu durumu bir kez daha özetledi.

Çalışmaların hem iyi hem de yoğun olduğunun altını çizen Kerem Bürsin, O Ses Türkiye yılbaşı programında da şarkı söylemişti.

Bu konuyla ilgili soru üzerine, “Kendime çok güvenmediğim bir şarkı söylemek. Tatlı oldu ama bir daha öyle bir şey yapar mıyım, emin değilim” diye konuştu.

Kendi başınayken şarkı söylemeyi sevdiğini anlatan Kerem Bürsin, partneri Hande Erçel’in instagram’da kanepe de uzandığı fotoğrafı beğendiğinin hatırlatılması üzerine de şöyle konuştu:

Sen Çal Kapımı başarı sırrı, Kerem Bürsin - Hande Erçel uyumundan çok daha fazlası! 7

“Hande, çok sevdiğim, yakın bir arkadaşım oldu. Dizide partnerim olduğu için, destekleyeceğim, güzeldi. 24 saat birlikte setteyiz, çalışıyoruz. Bir erkek ile bir kadın bir arada iş yapınca hemen ilişkiye aşka vurmak, çok doğru mu onu bilemiyorum. Ama yok, çok yakınız. Kalbim boş mu, değil. Arkadaşlarım, ailem, ülkem bütün bunlara karşı olan sevgim hep var. O yüzden kalbim onlarla dolu.”