Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Çevik büyük sürprizi açıkladı! Sen Çal Kapımı dizisinde büyük değişim var!

İlayda Çevik büyük sürprizi açıkladı! Sen Çal Kapımı dizisinde büyük değişim var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlayda Çevik’in Balca Koçak karakteri ile katıldığı Sen Çal Kapımı dizi setindeki yoğun çalışma temposu devam ediyor. Diziye sonradan katılan ve hızlı bir giriş yapan oyuncu, sette ekibin kendisini çok iyi karşıladığı için alışma sürecinin de hızlı gerçekleştiğini söyledi.

Fox TV’de yayınlanan ve Beyza Şekerci’nin sunuculuğunu yaptığı Kamera Arkası programına konuşan İlayda Çevik, her şeyin yolunda olduğunu ve yoğun bir şekilde çalıştıklarını açıkladı. Oyuncu, “Çok çabuk dahil oldum projeye, çok hızlı dahil oldum. Bütün ekip arkadaşlarım kamera önü, kamera arkası, çok sevgi dolu karşıladılar beni. Dolayısı ile o süreci çok kolay atlattık birlikte, gayet keyifliyiz” ifadelerini kullandı. Balca Koçak karakteri ile ilgili önemli bir bilgi de veren oyuncu, seyircilerin bu karakteri gördüğü yanlarının yanı sıra, görmediği tarafları da olduğunu ve yakında bunların ortaya çıkacağına değindi.

İlayda Çevik, şöyle konuştu: “Seyircinin aslında Balca’yı gördüğü kısmı var, bir de şu an göremediği, benim bir oyuncu olarak üzerine düşündüğüm, çalıştığım ve oynamaya gayret ettiğim bir tarafı var. Umarım ilerleyen bölümlerde o taraflarını da göreceğiz. Balca dişi ve dişli bir karakter diyebilirim. Hikayedeki bir çatışmayı yaratmak için kuruldu bu karakter, ben de onu icra etmek için dahil oldum projeye. Tabii bu çalışmaları yaratırken, çok ince bir çizgide yürüyoruz, ben de elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyorum.”

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in canlandırdıkları Serkan ile Eda arasındaki ilişkinin de ilerleyen bölümlerde çok farklılaşacağı bilgisini de veren İlayda Çevik, hikayede önemli sürprizler olabileceğini de şu sözleriyle ifade etti:

“Orada çok daha yerleşik ve daha uzun süredir kurulan bir hikaye, Eda-Serkan hikayesi var. Belki seyircileri, belki oynarken beni de çok şaşırtacak bir değişim içine girebilir Balca.”

Balca karakterinde nasıl değişimler olacağı bu sözlerin ardından büyük merak uyandırdı. İlayda Çevik, kendisini Balca yerine koyamadığını ve bu şekilde davranmayacağını ifade etti. Oyuncu, “Kendimce bununla başa çıkmak için yöntemler bulurdum. Yani bu kadar sert ve agresif bir pozisyonda konumlanmazdım. Kendim sorumumla, kendim baş etmeye çalışırdım” dedi.

Ekip ile birlikte kalabalık sahnelerde çok eğlendiklerini ve güldüklerini anlatan İlayda Çevik, sette mutlu olduğunu belirtti.