Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisi büyük sınav için hazır ve ters köşeler geliyor!

Sen Çal Kapımı dizisi büyük sınav için hazır ve ters köşeler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Sen Çal Kapımı dizisi ikinci sezonu ile 9 Haziran Çarşamba günü yeniden ekradaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümleri başlıyor ve hayranlar da bir hayli heyecanlı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 40. bölümünden ikinci fragman yayınlandı.

Zaman atlamasının yaşanacağı dizinin yeni bölümünden yayınlanan görüntüler izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Ayşe Öner’in senaryosunu yazdığı dizide bambaşka bir dönem başlıyor. Serkan ve Eda yıllar sonra karşılaşıyor. Eda’nın bir kızı var. Serkan ise bir kızı olduğundan haberdar değil.

Serkan ile Eda’nın çocuğunun olması hikayeye ayrı bir renk katacak. Dizi hayranları için bambaşka bir Sen Çal Kapımı geldiğini fragmandan da anlayabilirsiniz. Ters köşe denilebilecek birçok olay yaşanacağının hissini de veren fragmanda Hande Erçel’in yeni imajı da dikkat çekiyor.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin güçlü etkileşimi devam etmekle birlikte, artık onlar aşk yaşadıklarını da kabul etti. Bundan böyle dizideki her sahne daha da dikkatle izlenecektir.

Fox TV, yaz ayı için Sen Çal Kapımı gibi yurt dışında iyi sonuçlar alan bir diziyi harcamak istemedi. İkinci sezon heyecanını dizi hayranlarında bir hayli fazla olduğunu sosyal medya yorumlarından görebilirsiniz.

İşte dizinin 40. yeni bölümünden 2. fragman. 9 Haziran Çarşamba günü saat 20.00’de ekran başına…