Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi reytingi yine patlattı!

Sen Çal Kapımı dizisi reytingi yine patlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı yoluna emin adımlarla ilerliyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in uyumlarını yanı sıra, dizi ekibinin enerjilerinin çok yüksek olması ve bir aile ortamı oluşturmaları da bu başarıda en önemli etkenler arasında bulunuyor.

İlk yayınlandığında hikayesi olmadığı, klişe olduğu ve yayında uzun süre kalamayacağı eleştirileri alan Sen Çal Kapımı dizisi, tüm bu düşünceye sahip olanlara da reyting oranlarıyla yanıldıklarını gösteriyor. Dizi her hafta fragmanlarının bile 15 milyondan fazla izlendiği bir başarının sahibi oldu. Reytinglere de yansıyan bu başarılar Sen Çal Kapımı dizisini zirveye yerleştirdi.

11. bölümü 23 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin tüm kategorilerde birinci sırada olması da dikkat çekici bir gelişme. Zira bazı diziler totalde bazıları ise AB’de çok iyi oluyor. Ancak Fox TV’nin dizisi tüm kategorilerde çok iyi reytingler elde etti.

Dizinin 11. bölümü totalde 8,82, AB’de 8,72 ve ABC1’de 9,93 reytingleriyle yine sezonun en çok izlenen yapımlarından birisi oldu. Masumlar Apartmanı ile Sen Çal Kapımı reyting yükselişleri ile göz dolduruyor.

İşte 23 Eylül Çarşamba akşamının ilk 10 program listesi:

Önümüzdeki hafta 12. bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanlarının bile şimdiden 2,5 milyon kez izlendiğini hatırlatalım.

İşte 12. bölümden ilk görüntüler: