Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde büyük itiraf sonunda geldi!

Sen Çal Kapımı dizisinde büyük itiraf sonunda geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizi ekibinin samimiyeti, oyuncuların uyumu, hikayenin sunuş şekli ve sosyal medya yansımalarının etkisiyle son dönemin en başarılı yapımlarından birisi olduğu kesin… Reytinglerde de Çarşamba akşamlarının birinciliğini eline alan Fox TV dizisi, her yeni bölümüyle yine hayranlarını ekrana bağlamayı başarıyor.

Önümüzdeki hafta yani 30 Eylül Çarşamba akşamı 12. bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanlarının bile şimdiden 2,5 milyon kez izlendiğini hatırlatalım. Yani diziye olan ilgi çok fazla ve bu durum hem reyting sonuçları hem de fragmanlara gösterilen ilgi ile ölçülebiliyor. Sen Çal Kapımı dizisinde yeni bölümü itiraflara sahne olacak.

Bir anlaşma ile başlayan Eda ve Serkan yakınlaşması, artık aşka dönüştü. Birkaç bölüm süren duygusal ayrılıklar içeren sahnelerden sonra 12. yeni bölümdeki aşk itirafları izleyicileri mutlu edecek. Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumunun daha da net ortaya çıkacağı itiraf sahnesi 12. bölüm fragmanında yer alıyor.

Serkan: Sence artık itiraf zamanı gelmedi mi?

Eda: Önce sen başla o zaman.

Serkan: Sana deli gibi aşık oldum Eda Yıldız.

Eda: Duygularımız karşılıklı Serkan Bolat.

İşte 30 Eylül çarşamba akşamı yayınlanacak olan 12. bölümden ilk görüntüler: