Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde asıl gerçek ortaya çıkacak mı?

Sen Çal Kapımı dizisinde asıl gerçek ortaya çıkacak mı?

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yeniden izleyicilerle buluşan Sen Çal Kapımı dizisi, geçtiğimiz hafta itibariyle ikinci sezona başlamıştı… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hayranları da merakla ve heyecanla yeni bölümleri bekliyor.

50. bölümü ile birlikte final yapması planlanan diziye Kiraz karakteriyle Maya Başol da katıldı. Eda ve Serkan karakterlerinin kızı olarak ekrana gelen minik oyuncu çok sempatik bulundu. Sosyal medya paylaşımlarıyla da Maya Başol’un dizideki halleri son günlerin en çok ilgi gören konularından birisi oldu. Kerem Bürsin ve Hande Erçel de minik oyuncu ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Dizinin hikayesinde ise neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

Özellikle de Kiraz’ın Serkan’ın kızı olduğu gerçeğinin ortaya çıkıp çıkmayacağına yönelik beklentiler var. Bu bölümde bu gerçeğin ortaya çıkma ihtimali bulunuyor. Diziden gelen bilgiler ise 41. bölümde önemli gelişmelerin yaşanacağına işaret ediyor.

Dizinin 41. bölümünde; Eda ve Serkan arasında yıllar önceki hesaplaşmalar gün yüzüne çıkarken, Kiraz konusundaki köşe kapmaca devam eder. Ancak Eda’nın büyük sırrına başkaları da uyanmak üzeredir. Eda uzak durmaya çalışsa da, Serkan yıllar sonra Eda’yı yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

Sen Çal Kapımı dizisinin 41. bölümü 16 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’dee ekrana gelecek.