Ana sayfa Sosyal Medya Yeni anlaşma yapan Barış Arduç’un partneri Sadakatsiz dizisinden!

Yeni anlaşma yapan Barış Arduç’un partneri Sadakatsiz dizisinden!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Barış Arduç, son dönemin öne çıkan isimlerinden oldu. İlk olarak TRT1’de izleyicilerle buluşan ve ilk sezonunda büyük başarılar kazanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle anlaşan oyuncu, çok önemli bir iş başardı. TRT1’in 3 sezonda daha sürmesi planlanan dizisinde başrolü kapan oyuncu Sultan Alparslan karakterine hayat verecek.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Mehmet Özgür dışında ekipten kimse kalmadı. Yapımcı Emre Konuk yeni kadro üzerine çalışıyor. Barış Arduç’un dizideki partnerleri de merakla bekleniyor. Ünlü oyuncu at binme çalışmalarına da başladı… Ayrıca Arduç yeni anlaşmasıyla da gündemde.

Turkcell reklamlarına çıkmaya hazırlanan başarılı oyuncunun üst üste iyi anlaşmalar yapması hayranlarını da çok mutlu etti. Arduç’un Turkcell reklamlarındaki partneri konusunda ise bir iddia ortaya atıldı.

Yeni anlaşma yapan Barış Arduç'un partneri Sadakatsiz dizisinden! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Barış Arduç’a reklam filminde Melis Sezen’in eşlik etmesi bekleniyor. Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren genç oyuncu için anlaşma yaptığı bilgileri geliyor.

Melis Sezen, Leke isimli dizide başrol oynadığından bu yana gündemden düşmeyen isimlerden birisi. Sadakatsiz ile de büyük çıkış yapan oyuncu, reklamcıların da gözdeleri konumunda bulunuyor.

Kulislerde Turkcell reklamı için Barış Arduç’a Melis Sezen’in partnerlik yapacağı bilgileri de konuşuluyor.