Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara yine rekoru patlattı! Kefaret, Cam Tavanlar’ın tekrarının dahi gerisinde!

Menajerimi Ara yine rekoru patlattı! Kefaret, Cam Tavanlar’ın tekrarının dahi gerisinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler arasındaki sosyal medya paylaşım savaşı tam gaz devam ediyor. Bu arada yeni diziler bir bir ekrana gelmeye hazırlanıyor. Bakalım yeni dizilerin ekrana gelmesiyle sosyal medya paylaşımı dengesinde ne gibi değişiklikler olacak?

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 13 Haziran Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Menajerimi Ara yine rekoru patlattı! Kefaret, Cam Tavanlar'ın tekrarının dahi gerisinde! 1

Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, düşük reytinglerine rağmen sosyal medyada liderliğini sürdürüyor. Özellikle Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın canlandırdığı Dicle ve Barış çifti, sosyal medyada hakkında en çok yorum yapılanlar arasında ilk sırada yer alıyor. Sosyal medyadaki başarısını sürdüren Menajerimi Ara dizisi, yine rekor bir paylaşımla günün birincisi oldu. Menajerimi Ara dizisi hakkında sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 100.831’i buldu.

Dün akşam, geçen hafta çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Cam Tavanlar dizisinin tekrarı da vardı. Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın başrolünü paylaştığı Cam Tavanlar, yayınlandığı ilk gece en büyük rakibi Sen Çal Kapımı’nın gerisinde kalmıştı. Sıra dışı konusuna rağmen Sen Çal Kapımı dizisini geçemeyen Cam Tavanlar hakkında 49.486 paylaşım yapılmıştı.

Dizinin ilk bölümünün tekrarı dün akşam bir kez daha yayınlandı. Hakkında 5.462 paylaşım yapılan Cam Tavanlar, tekrar bölümüyle Kefaret dizisini geçti.

Kefaret ise hala kötü gidiyor. Reytinglerde biraz yükseliş gösterse de dizi, sosyal medyada çok çok zayıf kaldı. Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı Fox TV dizisi Kefaret hakkında yapılan paylaşım sayısı sadece 864 oldu.