Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde bomba sahne, Kerem Bürsin o nasıl yumruk öyle!

Sen Çal Kapımı dizisinde bomba sahne, Kerem Bürsin o nasıl yumruk öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizi hayranlarını 9 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 26.yeni bölümde büyük bir sürpriz bekliyor… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide önemli değişimler üst üste geldi… Dizinin hikayesi öyle farklılaşmaya başladı ki, bu yeni dönem reytinglerin artışını da sağlayacak mı merakla bekleniyor…

İlk olarak Balca Koçak karakteri ile diziye İlayda Çevik katıldı. Ardından Semiha karakteri ile Ayşegül İşsever’i izledik ve son olarak ise Prens Seymen olarak Mert Öcal dizinin ekibine dahil oldu. Bu 3 yeni karakterin gelişi ile birlikte dizide büyük bir değişim dalgası da başladı… Serkan ve Eda’nın aşk hikayesini heyecanla bekleyenler için verilen mesaj net: “Daha çok beklersiniz…”

Bir tarafta Serkan’ın aklını çelmeye çalışan ve Semiha hanım ile de işbirliği yapan Balca karakterinin ısrarı, diğer yanda Prens Selman’ın Eda’dan hoşlanması derken, dizinin 26.bölümünde bomba patlıyor…

Serkan, Eda ile dans eden Prens Selman’a bir yumruk sallayacak. Kerem Bürsin ile Mert Öcal’ın canlandırdığı iki karakterin bu hali sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Sen Çal Kapımı’nın 26.bölüm fragmanında yayınlanan o sahne için izleyiciler, “Serkan’ın Prens Selman’a yumruk atması çok bombaydı. Pardon dedikten sonra yumruk, Serkan yapma böyle şeyler daha havalı oluyorsun” diye yorum bıraktılar. İşte 26. bölümden 1. fragman: