Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan İskender dizisi başladı, peki hangi gün yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi başladı, peki hangi gün yayınlanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yeni bir dizi başladı… Daha önce Tozkoparan olarak başlayan ve sonrasında farklı konseptlerle ekrana gelen yapımın devam bölümleri TRT1 ekranında yer alıyor… Tozkoparan İskender dizisinin ilk 2 bölümü de yayınlandı.

Cumartesi akşamlarına damga vuran Gönül Dağı dizisinin yokluğunda TRT1 yeni dizisi Tozkoparan İskender’in ilk 2 bölümünü 2 Aralık Cumartesi akşamı yayınladı. Ancak dizinin hayranları gerçek yayın gününü merak ediyor… Tozkoparan İskender dizisinin 3 .bölüm fragmanı paylaşıldı ve bundan böyle Pazar günleri yapımın ekranda olacağı da ortaya çıktı.

Tozkoparan İskender dizisi 3. bölümü ile 10 Ocak Pazar günü saat 17.30’da izleyicilerle buluşacak ve her hafta pazar günleri aynı saatte ekranda yerini alacak.

Çağan Efe Ak, İskender karakterine hayat veriyor. Ülkü Hilal Çiftçi duygu olarak ekrandı… Defne Erşen Ece, Esat Polat Güler ise Tayfun karakterini canlandırıyor. Salih karakteriyle usta isimlerden Yusuf Gökhan Atalay, Giovanni (Cihangir) karakteriyle gençlerin severek takip ettiği oyunculardan Fırat Albayram ve daha nice birbirinden yetenekli çocuk ve yetişkin oyuncular dizide yer alıyor.

İşte Tozkoparan İskender dizisinin 3. bölüm fragmanı: