Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın öpüşmesinden çok, Selin’in bakışları öne çıktı!

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan’ın öpüşmesinden çok, Selin’in bakışları öne çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin 31 bölümü geride kaldı. 20 Şubat Cumartesi akşamı yeni bölüm yayınlanacak. 32.bölümde izleyicileri gülümsetecek anlar yaşanacak. Selin ve Serkan ilişkisi nereye gider bilinmez ama, Eda ve Serkan’ın öpüşmesinden sonra işler fena halde karışacak.

Hala Eda’yı hatırlamayan Serkan ve ona geçmişi hatırlatmaya çalışan Eda’nın oyunları… Sen Çal Kapımı’nın 32. yeni bölümü de bu denklem üzerinden ilerleyecek… Ancak bir sahne var ki, izleyicileri adeta mest edecek.

Eda ve Serkan’ın öpüştükleri an aşk kıvılcımları yeniden alevlenecek. Ancak izleyicilerin asıl dikkat çektiği nokta ise odaya giren ve onları öpüşürken gören Selin’in bakışları…

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan'ın öpüşmesinden çok, Selin'in bakışları öne çıktı! 8

Bige Önal’ın maviş gözlerine zaten dizinin takipçileri bir hayli hayran.

Selin karakterinin bu öpüşme anındaki bakışları ve düştüğü durum da izleyicileri bir hayli mutlu ediyor.

“Çıldır Selin çıldır” diye sosyal medyada tempo tutan hayranlar, yeni bölümü iple çekiyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda ve Serkan'ın öpüşmesinden çok, Selin'in bakışları öne çıktı! 9

“Artık Serkan, Eda’yı hatırlasın” diye yorum yazmaktan sıkılan izleyiciler, senaristlerin uzatma çabasından da rahatsız olduklarını sosyal medya mesajlarıyla sergiliyor.

Geçtiğimiz hafta bir hayli düşen reytinglerin dün akşam yayınlanan 31.bölümde toparlanması iyi bir işaret oldu. Gelecek hafta ise bu sefer atv’nin Kardeşlerim isimli dizisi de rekabete katılacak. Bakalım yeni dizi Sen Çal Kapımı’nı etkileyecek.