Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde işte bunu yapmayacaktınız!

Sen Çal Kapımı dizisinde işte bunu yapmayacaktınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları başarılı performansı ile göz dolduran Sen Çal Kapımı dizisinin 13. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin, 7 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Eda ve Serkan’ın mutluluk tablosu var.

Ancak bir de Serkan Bolat’ın anne ve babasının Eda’ya karşı düşünceleri tüm büyüyü bozacak gibi duruyor. Yıllar önce Eda’nın anne ve babasının ölümünde sorumlu olan Serkan’ın babası, şimdi bu ilişkiyi reddediyor.

Serkan’ın gerçekleri öğrenmesi ve Eda ile olamayacağını anlamasını istiyor. Serkan’ın babası Alptekin beyin hem Eda’ya yardım etmek istemesi hem de oğlunun onunla olmasına itiraz etmesi dikkat çekiyor. Bu durumu sosyal medyada yorumlayan izleyiciler, ikilinin aşklarının kesintiye uğramasını istemiyor.

Dizinin hayranları şu sözlerle senaristlere mesaj yolluyor: “Alptekin amca madem Eda’ya çok yardım etmek istiyordun yardım et işte, çocukları ayırmak nedir.”

“Eda’ya çok haksızlık oluyor. Annesi ve babası ölmüş, intikam filan saçmalıyorlar. Onların Eda’ya acımasını beklerdim.”

“Eda ve Serkan kavuşun olaylar olmasın ya, eğer o gerçeği öğrenirse ikisi ayrılacaklarmış gibi geliyor. Ne olur ayrılmasınlar, çok güzel bir çift oldular.”

“Alptekin’ciğim “yıllar sonra oğlum o kadar insanın içinden o kızı buluyor, ve ona aşık oluyor” diyorsun da! Asıl sen yıllar önce “o kadar insanın arasından Eda’nın ailesinin ölümüne sebep oluyorsun!”

“Alptekin: Seni severim ama Eda’yla Serkan’ı ayırırsan işler değişir.”

Sen Çal Kapımı dizisinin 13. bölümüne yansıyan Alptekin’in sözleri izleyicileri bir hayli rahatsız etti. İşte yeni bölümden o görüntüler: