Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde mutlu kavuşma yok!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde mutlu kavuşma yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 13. bölümü 30 Eylül Çarşamba akşamı yayınlandı. Böylelikle ikinci sezona başlayan dizide yine dikkat çeken gelişmeler var. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizi, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenilerek hazırlandığı için çok anlamlı sahneler var.

Zeynep’in Benal ve Mehdi’nin çocuğunu kabul etmesi durumu zaten başlı başına zor bir hayat sınavı… Ancak 14. bölümde Benal, bazı adamlar tarafından kaçırılıyor. Mehdi, onları buluyor ve “O çocuğun babası benim” diyerek dayak atıyor. İşte o anlarda da Zeynep kapıda kocasını izliyor… Ancak sonra doktor kontrolünde anlaşılıyor ki, Benal’in karnındaki bebeğin kalbi atmıyor…

Büyük bir hüsran yaşayan Mehdi, hayal kırıklığına uğruyor. Zeynep ise “Bir seçim yapmak zorunda hissediyorsun kendini. Bize sürekli borç ödeteceksin sen, ben bunu gayet iyi biliyorum. Bu hikayenin neresinde olursan ol, mutlu kavuşma yok” sözleriyle de derinden yaralıyor.

Bu olaylardan sonra izleyicilerin görüşü, ortalığın fena karışacağı… Çok etkili şekilde ilerleyen hikaye, izleyicilerin heyecanını da yükseltiyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 7 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 14. yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz.