Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde o sır sezon finaline denk getirildi

Sen Çal Kapımı dizisinde o sır sezon finaline denk getirildi

tarafından ker_def

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, hayranlarına bir süreliğine ara veriyor… Sen Çal Kapımı dizisi 17 Nisan Cumartesi akşamı saat 22.45’te izleyicilerle buluşacak. Savaşçı dizisinin 101. bölümünün ardından yayınlanacak olan romantik komedi dizisi, Haziran ayında yeniden izleyicilerle buluşacak.

Dizinin ara vermesi reytinglerinin düşüş yaşadığı bu dönemde önemli bir avantaj… Haziran ayına kadar kendisini özletecek olan Sen Çal Kapımı’nın daha az dizinin yayınlanacağı yaz aylarında daha iyi sonuçlar elde etmesi de yüksek bir ihtimal. Dizinin 39.bölüm sezon finalinde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. Özellikle Serkan’ın sağlıkla ilgili sırrını Eda öğrenecek…

Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan’ın bu beklenmedik kararları Eda’nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan’ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?