Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde senarist yine izleyicileri kızdırdı!

Sen Çal Kapımı dizisinde senarist yine izleyicileri kızdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cumartesi akşamlarının neşesi olan Sen Çal Kapımı dizisinde yeni bir dönem başladığı geçtiğimiz bölümden bu yana hissediliyordu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli bir yenilik var. Aslında bunu geçmişe dönüş olarak da söylemek yanlış olmayacaktır.

Dizide drama yönelik ve ayrılık teması üzerinden yaşanan ve reytinglerin de düşmesinin temel sebebi olan hikaye kurgusunda değişikliğe gidildi. Artık Eda ve Serkan ikilisinin ayrılığını değil de bir arada hayata tutunması ve birbirlerini daha yakından tanıma adına attıkları adımları göreceksiniz.

10 Nisan Cumartesi akşamı dizinin 39. yeni bölümü yayınlanacak. Birlikte karavan ile tatile çıkan Eda ile Serkan’ın karşılıklı atışmalarla dolu eğlenceli anlarını çok seveceksiniz. Ancak dizinin senaristleri ikilinin arasına yeni birisini daha sokmak gibi bir davranışta bulunacak gibi bir izlenim de var.

Daha önce Selin ve Balca ile denenen ve hikayeyi daha da ilginç kılacağı düşüncesi ile yapılan bu adımlar, izleyicileri fazlasıyla kızdırmış ve diziden soğutmuştu. Şimdi yine mi benzer bir durum ile karşılaşılacak diye, endişe var. Bu endişenin kaynağı da 39. bölüm fragmanındaki kısa sahneler.

Dizi hayranları, “Senarist Eda ile Serkan’ı rahat bırakır mısın lütfen?” diye yorum bırakıyor. İzleyiciler ikilinin aşkını seyretmek ve keyifli bölümler görmek isterken, senaristin yine bir çatışma ortamı yaratma çabası olarak hissedilen yeni durum tepkileri de beraberinde getirdi.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 39. bölüm fragmanı: