Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine iki kardeş dizi geliyor!

Sen Çal Kapımı dizisine iki kardeş dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi hayranları ikinci sezonu merakla bekliyor. 9 Haziran Çarşamba akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak olan dizinin finaline sadece 11 bölüm olduğunu da belirtelim. Hande Erçel, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada projenin 11 bölümlük final sürecine girdiğini söylemişti.

39. bölümü ile birlikte ilk sezonu tamamlayan dizinin ikinci sezonu 11 bölümden oluşuyor ve şimdiki planlara göre de 50.bölüm itibari ile final yapılacak. Sen Çal Kapımı projesi ile büyük başarı kazanan MF Yapım, iki yeni dizi hazırlığı içinde…

Sen Çal Kapımı dizisine iki yeni kardeş dizi geliyor. Uyarlama olacak bu iki dizinin de yeni sezonda ekranda olması bekleniyor. Skandal isimli dizinin hikayesini Seda Çalışır ile Toprak Karaoğlu yazıyor. The Split isimli ünlü dizinin uyarlaması olacak proje bir hayli iddialı olacağa benziyor.

İkinci uyarlama dizinin de Güney Kore kaynaklı olan Defendant’tan uyarlanacağı belirtiliyor. Uğraş Güneş’in senaryosunu yazdığı yeni uyarlama dizinin yönetmeni ise Yusuf Pirhasan.