Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz bir oyuncu geliyor! Kimliği merak konusu oldu!

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz bir oyuncu geliyor! Kimliği merak konusu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen romantik komedi türündeki Sen Çal Kapımı dizisine yeni bir isim katıldı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizinin reytingleri beklenenin altında kalıyor ama yine de ekranda direnmeye devam ediyor. Hikayeye yeni heyecanlar katmak için de bazı karakterler dahil edilmekte.

MF Yapım imzalı dizi, yaz sezonunda başlamış ve sezonda da devam etmişti. Yaz dizisi olarak reytingleri çok yüksekti ama sezonda iddialı yapımların karşısında aynı oranda kalamadı reytingler.

Yine de kemikleşmiş izleyicisi ve sosyal medyada da gündemden düşmemesi diziyi ayakta tutuyor. Sezon sonuna kadar devam eder mi henüz bilinmiyor ama Erçel ve Bürsin hayranları, diziye olan ilgiyi arttırmak için sosyal medyada farkındalık yaratmak için çabalamaya devam ediyorlar.

Bu arada diziye yeni gelen ismi de Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu. Buna göre Sen Çal Kapımı dizisine Kemal Özcan rolüyle Sinan Albayrak dahil oluyor. Albayrak’ın oynayacağı Kemal’in tam olarak kim olduğu ise henüz net değil.

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz bir oyuncu geliyor! Kimliği merak konusu oldu! 7

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği Sen Çal Kapımı dizisine gelecek yeni ismin, hikayeye başka bir merak unsuru katması bekleniyor.

Dizinin 35. bölüm fragmanı ise yayınlandı. Hala hafızası yerine gelmeyen Serkan, gerçekleri hatırlatmaya çalışan Eda’nın gerçekten evlendiğini duyunca işler karışacak!

İşte 35. bölüm fragmanı: