Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinin finaline bu sürpriz çok yakıştı!

Sen Çal Kapımı dizisinin finaline bu sürpriz çok yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında sona doğru adım adım ilerleyen Sen Çal Kapımı dizisinin 50. yeni bölümünü 25 Ağustos Çarşamba günü izleyeceksiniz. 52. bölümüyle birlikte final yapması beklenen dizinin sonlarına doğru güzel sürprizler var.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin 50. bölümden yansıyan fotoğrafları sadece dizi karakterinin bağlılığını değil, gerçek bir aşkı da anlatmaya yetiyor.. Birbirleri ile çok uyumlu olan ikili şimdilerde tatilde ama dizi hala yayında.

Sen Çal Kapımı ekibi geçen hafta çekimleri tamamlayarak projeyi noktaladı. Stok bölümlerin de yayınlanmasının ardından dizi ekrandan kaybolacak. 50. bölümde ise Eda’nın hamile olduğu sürprizi fragmanlarla ortaya çıkmıştı.

Sen Çal Kapımı dizisinin finaline bu sürpriz çok yakıştı! 8

Ancak senaristin dizi hayranlarına bir sürprizi daha olabilir. Eda, fragmanda “çifte bebek” ifadesini kullanarak ikiz hamilelik mesajı vermişti. Bu durum da hayranların çok ilgisini çekti ve yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Bakalım çifte bebek konusu dizide nasıl işlenecek?

Sen Çal Kapımı 50. bölümde Serkan, Eda’nın hamile olduğunu öğrenince dünyalar onun olur. Artık bütün konsantrasyonu Eda ve bebeğindedir. Ancak bu durum Eda için zorlayıcı olacaktır.

Sen Çal Kapımı dizisinin finaline bu sürpriz çok yakıştı! 9

Çünkü Serkan bebeğinin ve Eda’nın başına bir şey gelmesinden korktuğu için iyice evhamlanacak ve Eda’ya hayatı dar edecektir.

Eda ise Serkan dışında daha fazla kimse üstüne düşmesin diye şimdilik herkesten hamileliğini gizleyecek ancak bu daha büyük karışıklıklara yol açacaktır.