Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Arslan’a bomba transfer iddiası! Eğer gerçekleşirse bomba etkisi yaratacak!

Alp Arslan’a bomba transfer iddiası! Eğer gerçekleşirse bomba etkisi yaratacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akli Film’in geçen sezon final yapan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu’nun devamı niteliğindeki Alp Arslan dizisiyle ilgili çalışmalar son hız devam ediyor. Başrollerinde Fahriye Evcen ve Barış Arduç’un yer aldığı diziye bomba bir transfer iddiası ortaya atıldı.

TRT 1’de yayınlanacak Alp Arslan dizisinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak. Dizinin başrol oyuncuları rolleri için kılıç kullanma ve at binme dersleri alırken yeni oyuncuların transfer söylentileri de devam ediyor.

Söylentilere göre Alp Arslan dizisinin oyuncu kadrosuna katılması muhtemel isim Sarp Levendoğlu. Oyuncunun yapım şirketiyle görüşme halinde olduğu eğer anlaşma sağlanırsa Alparslan’ın en büyük rakibi Romen Diyojen karakterini canlandıracağı belirtiliyor.

Alp Arslan'a bomba transfer iddiası! Eğer gerçekleşirse bomba etkisi yaratacak! 7

Sarp Levendoğlu en son Son Yaz dizisi için görüşüyordu. Söylentilere göre Levendoğlu dizinin kadrosuna dahil olmuş ve bir mafya üyesini canlandıracaktı. Haberler kesinleştiği yönünde bilgi verirken bir anda Levendoğlu’nun projeden ayrıldığı açıklanmıştı.

Levendoğlu belki de Son Yaz dizisindeki rolünden Alp Arslan için vazgeçti. Bunun doğru olup olmadığını ilerleyen günlerde göreceğiz.

Bu arada Alp Arslan dizisinin eylül sonu ya da ekim ayında yayınlanmaya başlayacağı duyuruldu. Yeni sezonun en iddialı TRT1 dizilerinden birisi olan Alparslan, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesi ile 3 sezon olarak planlandı.