Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin reytingini gören cin çarpmışa dönüyor!

Sen Çal Kapımı dizisinin reytingini gören cin çarpmışa dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 27 Mart Cumartesi akşamı Sen Çal Kapımı dizisinin 37. yeni bölümü yayınlandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin son bölümünün reytingleri öyle bir noktaya geldi ki, Temmuz ayında bu yana yayınlanan dizi adeta felaketi yaşadı.

7-8 reytingler aldığı dönemlerde gün birincilikleri elde eden Sen Çal Kapımı dizisinin geçen yaz ayının flaş yapımı olmuştu. Kısa sürede sosyal medyada da müthiş bir etkileşim dalgası oluşturan dizi, o günden bugüne birçok olaylar yaşadı ama dün gelen reyting sonuçları kadar kötü bir durumla karşılaşmadı.

TRT1 ekranında yayınlanan Türkiye -Norveç maçı mı buna neden oldu, gelecek hafta daha net bir şekilde belli olacaktır. Dizinin tüm kategorilerde çok ciddi bir düşüş yaşaması, ortalamanın altına gerilemesi dikkatlerden kaçmadı. Bu oranların üzerinde reytingler alan Arıza’nın bile final kararının alındığı bir ortam var ve Sen Çal Kapımı’nın dün akşamki sonuçları, görenleri şaşkına çeviriyor.

Tüm kişilerde 16. sıraya kadar düşen dizinin bu performansı şimdiye kadar ki en düşük oran… Normalde bundan çok daha iyi oranlar elde eden dizi AB ve ABC1’de ilk 10 içine girdi ama reytingler yine oldukça düşük geldi…

AB’de 7. olan ve ABC1’de ise 9. olan dizinin bu düşüşünü futbol maçına bağlamak için gelecek hafta elde edilecek reytingleri de görmek gerekiyor.

Sen Çal Kapımı’nın bugüne kadarki en kötü reytinglerinin geldiği dün akşam, bakalım tek bir bölümlük futbol maçı kaynaklı mı, yoksa bir başka düşüşü mü anlatıyor? İşte bu sorunun yanıtını gelecek haftaki 38. bölüm reytingleri anlatacak.