Ana sayfa Sosyal Medya 3 dizinin 3 jönü Burak Özçivit, Engin Öztürk ve Serkan Çayoğlu’ndan karizma saçan 3 poz!

3 dizinin 3 jönü Burak Özçivit, Engin Öztürk ve Serkan Çayoğlu’ndan karizma saçan 3 poz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen dizilerinin beğenilen jönleri, instagram paylaşımlarıyla da hayranlarının markajındalar. Şu anda Burak Özçivit ve Engin Öztürk’ün dizisi ekranda. Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisi ise yolda! Bu hafta Perşembe akşamı ekranda olacak ilk bölümüyle.

Üçü de birbirinden başarılı isimler. Aynı zamanda yakışıklılıklarıyla da hayranlarının kalbini çalıyorlar. Karizmalarıyla ise ezip geçiyorlar adeta!

Şimdi bu üç ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir bakalım… İlk sırada Kuruluş Osman dizisinde oynayan Burak Özçivit var.

Oyuncu, şu sıralar dizisiyle gündemde ama aynı zamanda çeşitli markaların da yüzü olmaya devam ediyor. Bu kez bir gayrimenkul danışmanlık şirketinin reklamı için kamera karşısına geçti.

3 dizinin 3 jönü Burak Özçivit, Engin Öztürk ve Serkan Çayoğlu'ndan karizma saçan 3 poz! 10

Pazar günü hayranlarına bir sürpriz yaptı ve çekimler sırasındaki fotoğraf ve videolarını paylaştı. Fahriye Evcen ile evli olan ve Kayra isimli oğullarıyla mutlu bir hayatları olan çift, pek çok markanın da aranılan yüzü.

Burak Özçivit, dizi için uzattığı sakalları ile gayrimenkul markasının reklamından pozlarıyla karizma kastı adeta!

3 dizinin 3 jönü Burak Özçivit, Engin Öztürk ve Serkan Çayoğlu'ndan karizma saçan 3 poz! 11

Engin Öztürk ise tv8’de yayınlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de Barış karakteriyle yine izleyenlerin gönlünü çelmekle meşgul. Hem oyunculuğu hem yakışıklılığı ile dikkat çeken Öztürk, elinde kahvesiyle verdiği bir pozunu paylaşıyor.

Fotoğrafına ilk yorumlardan birisi de dizideki rol arkadaşı Demet Özdemir’den gelmiş. “Kahve sever bir birey” notunu düşen Özdemir’e Engin Öztürk de “Bi bilene sordum” yorumuyla yanıt veriyor…

3 dizinin 3 jönü Burak Özçivit, Engin Öztürk ve Serkan Çayoğlu'ndan karizma saçan 3 poz! 12

Serkan Çayoğlu da 1 Nisan Perşembe günü TRT 1 ekranlarında yayınlamaya hazırlanan Bir Zamanlar Kıbrıs ile dönmeye hazırlanıyor. Şu sıralar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekimlerde.

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı dizi, 1963 yılından 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar geçen süreyi ele alıyor.

Serkan Çayoğlu, dizilerin aranılan jönlerinden birisi. Başarılı oyunculu ile rol aldığı yapımlarda dikkat çeken  bir isim. aynı zamanda karizması ve yakışıklılığı ile de göz dolduruyor.

Uzun süredir meslektaşı Özge Gürel ile aşk yaşıyor. Gürel, geçtiğimiz günlerde hasretine dayanamayıp sevgilisini Kıbrıs’ta ziyarete gitmişti.

Serkan Çayoğlu, diziden vakit buldukça adanın sahillerinde geziyor ve verdiği pozları da insatgram’dan hayranları ile paylaşıyor. Son olarak da aşağıdaki pozu verdi takipçileri için…

3 dizinin 3 jönü Burak Özçivit, Engin Öztürk ve Serkan Çayoğlu'ndan karizma saçan 3 poz! 13