Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı için final kararı mı var? Hande Erçel yanıtladı!

Sen Çal Kapımı için final kararı mı var? Hande Erçel yanıtladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı, güçlü bir çıkış yapmış ve yaz ekranının en çok izlenen dizisi olmuştu. Müthiş bir ilgi gören yapım 7-8 arası reyting oranlarına kadar çıkmayı başarmış, ancak sezon dizileri başlayınca da neredeyse izleyicisinin yüzde 40’ını kaybetmişti. Reytinglere da yansıyan bu düşüş durumu başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’e soruldu…

Birlikte pek görüntü vermek istemeyen ikili hakkında çıkan aşk iddiaları, sosyal medyada yer almaya devam etse de ikili işlerine konsantre şekilde çalışmaya devam ediyor. Çekimler sonrası birlikte kameralar karşısına çıkan ikili, beraber görüntü vermemek gibi bir karar almadıklarını belirttiler.

Aşk dedikoduları sorulunca “Çalışıyoruz, şu anda da çalıştığımız için bir aradayız” diyen ikili reytinglerin düşüşü ile ilgili soruyu da yanıtladı.

Hande Erçel, “Dizi hakkında final kararı alındı mı?” şeklindeki bir soru üzerine, “Hayır hayır her şey çok güzel gidiyor. Yolunda her şey, işimiz de devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin’in annesinin Hande Erçel’i instagram’da takip etmeye başlaması da soruldu. Erçel, “Benim de ailem onu takip ediyor. Sete de ziyarete gelmişti. O yüzden” dedi.

Kerem Bürsin ile çalışmaktan çok keyif aldığını, çok iyi bir partner olduğunu anlatan Hande Erçel, mutlu olduğunu ifade etti.

Jön kavramına karşı kendisini bir oyuncu olarak gördüğünü anlatan Kerem Bürsin, sadece işine odaklandığını ifade etti.