Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın başarısına Pelin Karahan yorumu!

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda’nın başarısına Pelin Karahan yorumu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kocası Bedri Güntay ile Etiler’de görüntülenen ünlü oyuncu Pelin Karahan, hayranlarının uzun süredir beklediği sürprizini henüz açıklamadı.Yeni bir projede yer almak isteyen oyuncu, henüz karar vermiş değil.

Pelin Karahan, bir süredir ekranlarda yer almıyordu. 4-4,5 ay kadar da yaz tatilini yapan oyuncu, yeni sezon için çeşitli görüşmeler yaptı. Gelen teklifler olduğunu ve dijital projelerden birçok teklif aldığını anlatan oyuncu, “Hem dijital hem televizyon hepsi için konuşuyorum. Görüştüğüm işler var” dedi.

Gerçek hikayenin izleyicileri daha çok cezbettiğini hatırlatan Pelin Karahan, “Biz de merak ediyoruz ya başkalarının hayatlarını” diyerek Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerine gösterilen ilginin altında da bunun yattığını ifade etti.

Pandemi sürecini tatil bile olsa kendi evinde geçirdiğini ve önlemlere dikkat ettiğini belirten Pelin Karahan, otel tercih etmek istemediklerini vurguladı.

Çocuklarının okulu ve annesine yakın olmak için Avrupa Yakası’nda ev bakan oyuncu, aradığını bulamayınca yeniden Asya yakasında bir başka eve taşındı.Pelin Karahan, “Fiyatlar uçmuş gitmiş yine” diyerek tepkisini de dile getirdi.