Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı için izleyici final endişesi yaşıyor, oyuncular hiç oralı bile değil!

Sen Çal Kapımı için izleyici final endişesi yaşıyor, oyuncular hiç oralı bile değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi Fox TV ekranında yayınlanıyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi başrolde ama yan karakterlerde de önemli isimler var. Bunlardan birisi de Melisa Döngel…

Ceren karakterine hayat veren oyuncu, kız kardeşi ile birlikte sokakta kameralara yakalandı. Sorulara yanıt veren oyuncu, sette çok yoğun bir ortamlarının olduğunu, çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Kar yağışı dolayısı ile setin bir süre ertelendiğini de ilk kez açıklayan Melisa Döngel, “Devam ediyoruz, güzel. Reytinglerimiz güzel. Geri dönüşlerimiz güzel, mutluyuz. Kendi ilişkimiz güzel, her şey güzel” diye konuştu.

Temmuz 2020’de başlayan ve 2021 yılına da sarkarak başarısını kanıtlayan Sen Çal Kapımı dizisinin yaz ayında da sürmesini isteyen Melisa Döngel, ekipte bir sorun olmadığını ifade ediyor.

Sen Çal Kapımı için izleyici final endişesi yaşıyor, oyuncular hiç oralı bile değil! 7

Ancak Sen Çal Kapımı dizisi hayranları final ihtimalinden dolayı çok endişeli… Bunun nedeni de reytinglerin 4’lü seviyelerden aşağıya doğru düşmesi ve eski kemik izleyicilerin bir türlü geri dönüş yapmaması. Dizinin ilk dönemlerdeki yüksek potansiyeli artık azaldı ve ortalama oranlar elde edebiliyor.

Savaşçı gibi 4 sezon başarılarla dolu bir yapımın 5.sezonu çekiliyor. Hatta fragmanlar yayınlandı ve yakında bölümlerin başlama ihtimalinden bahsediliyor. Bu durumda da Fox TV’nin bir dizisine final yaptırması şart. İşte bu nedenden dolayı Sen Çal Kapımı hayranları endişeli.

Ancak Melisa Döngel’in sözleri sette bu yönde bir endişe olmadığını da gösteriyor.