Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı oyuncusunun mesajı kafaları karıştırdı! Koronaya yakalananlar arasında o da mı var?

Sen Çal Kapımı oyuncusunun mesajı kafaları karıştırdı! Koronaya yakalananlar arasında o da mı var?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin setinde korona nedeniyle çekimlere ara verildiği haberi kısa bir süre önce gündeme gelmişti. Bu hafta sezon finali yapması beklenen diziden 5 kişinin koronavirüse yakalandığını duyuran kişi ise Kerem Bürsin olmuştu.

MF Yapım imzalı dizinin bazı oyuncularının yeni bölümde olmayacağı sosyal medyadaki mesajlarla ortaya çıkmıştı. Bu haftaki çekimler sırasında Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Kilyos sahilindeki çalışmalar sırasında instagram’dan canlı yayın yapmışlardı.

Hatta Kerem Bürsin, koronavirüs vakalarına dikkat çekerek kafelerde maskesiz oturanlar ve dikkatli olmayan kişiler için ‘salaksınız’ ifadesini kullanmıştı.

Sen Çal Kapımı oyuncusunun mesajı kafaları karıştırdı! Koronaya yakalananlar arasında o da mı var? 11

Sonrasında haddini aşan bir kelime kullandığı için özür dileyen oyuncu, Covid 19 salgınının ciddiyetine vurgu yaparak, Sen Çal Kapımı setinde de 5 kişinin koronaya yakalandığını ilk kez duyurdu.

Sen Çal Kapımı oyuncusunun mesajı kafaları karıştırdı! Koronaya yakalananlar arasında o da mı var? 12

Bu açıklama sonrasında yapımcı firmadan da 10 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak sezon finali ile ilgili bir duyuru geldi. Sezon arası vererek Haziran’da yeniden başlayacağı öğrenilen dizinin bu hafta ekranda olmayacağı belirtildi.

Sen Çal Kapımı oyuncusunun mesajı kafaları karıştırdı! Koronaya yakalananlar arasında o da mı var? 13

Sette yaşanan korona vakaları nedeniyle zorunlu olarak çekimlere ara verildiği belirtiliyordu açıklamada. Ancak kimlerin koronaya yakalandığı ile ilgili bir bilgi yoktu.

Dizide Kerem Bürsin’in oynadığı Serkan Bolat’ın annesi Aydan Bolat’a hayat veren Neslihan Yeldan’ın, twitter’daki bir paylaşımı dikkat çekti.

Yeldan’ın twitter üzerinden yaptığı sağlık vurgulu paylaşımına, sosyal medyadaki geçmiş olsun dilekleri üzerine oyuncunun korona olup olmadığı merak konusu!

Sen Çal Kapımı oyuncusunun mesajı kafaları karıştırdı! Koronaya yakalananlar arasında o da mı var? 14

Sen Çal Kapımı oyuncusunun mesajı kafaları karıştırdı! Koronaya yakalananlar arasında o da mı var? 15