Ana sayfa Dizi Haberleri Olmaz demeyin Yasak Elma bu! Şevval Sam, veda mı ediyor? Kaya geliyor, Ender gidiyor mu?

Olmaz demeyin Yasak Elma bu! Şevval Sam, veda mı ediyor? Kaya geliyor, Ender gidiyor mu?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi, izleyiciye o kadar ilginç ters köşeler yaptırıyor ki artık her şeyin mümkün olabileceği biliniyor. Entrikası bitmeyen, absürtlükleriyle komedi dizilerine taş çıkaran dizide, herkesin her an gitmesi de mümkün! Başrollerin gitmeyeceği düşünülse de artık bu durum da netleşti, gidiyor!

85. bölümde Yasak Elma dizisinde büyük bir dönüşüm yaşandı bu konuda. Dizinin kilit ismi Halit öldü! Talat Bulut’un oynadığı Halit ile birlikte 5 karakter daha diziden ayrıldı. Bir anda Yasak Elma’daki olaylar da kişiler de değişti!

Kemik kadro olarak tabir edilen ana castta Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cavadzade duruyor. Bu üç kadın üzerinden dönen hikayeye Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan’ın da gelişi ile farklı bir gidiş eklendi.

Dizide bu noktadan sonra Ender-Yıldız ve Şahika’sının gideceğine kimse ihtimal vermiyor! 9 canlı Şahika bunun bir kanıtı! Her seferinde öldü sanılıyor ama ölmüyor!

Olmaz demeyin Yasak Elma bu! Şevval Sam, veda mı ediyor? Kaya geliyor, Ender gidiyor mu? 8

Fakat Yasak Elma bu! Kimsenin yeri sağlam değil! Bunun bir örneğini de yakın zamanda yaşamamız mümkün! Gelen kimi söylentilere göre, Ender’in gitmesi söz konusu!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından konuyla ilgili bir kulis bilgisini paylaştı. Buna göre Ender’in öleceği ve Şevval Sam’ın diziden ayrılması konuşulmaktaydı.

Olmaz demeyin Yasak Elma bu! Şevval Sam, veda mı ediyor? Kaya geliyor, Ender gidiyor mu? 9

Ancak Yasak Elma’nın son sürprizi Kaya’nın dönüşü bu kulis söylentilerini doğrulamıyor gibi görünüyor! Zira Ender’in büyük aşkı Kaya geldiğinde Ender ölecekse Kaya’nın gelişinin ne anlamı kalacak!

Yani bu durumun hikayede anlam bütünlüğünü bozacağı tahmin edilerek Şevval Sam’ın gitmeyeceği ihtimali yüksek! Yine de Yasak Elma bu, olmaz denilen her şey olduğu için Şevval Sam’ın gitme ihtimali de bir köşede duruyor!

Bakalım Yasak Elma daha ne kadar şaşırtacak izleyiciyi?